Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yazıcı almam lazım
arkadaşlar çocuklara bi yazıcı almam lazım,evdeki yazıcım normal bir yazıcı kartuşundan bıktım yenisi pahalı doldurma verimli değil.
laser yazıcı alacagım dedim renklileri çok pahalı siyah beyaz alsammm okuldan resim istedilermi işimi görmeyecek,
ne yapacagımı şaşırdım ne önerirsiniz ne yapmalı ne etmeli.
Bul
abi işin gerçekten zor ama kartuşu ucuz yazıcı maglesef yok sen yinede lazerli olanlara yogunlaş derim abi saygılar
NE MUTLU TURKUM DIYENE.
HER ERKEK DOĞASI GEREĞİ AVCI DOĞAR
[Resim: 3796.jpg]
Bul
ustam61 yazdı:Nihat kardeş ben5-6 yıldırHpnin çok amaçlı(yazıcı fotokopi tarayıcı)hp psc1315 ini kullanıyorum defalarca kartuş doldurdum.şeytan kulağına kurşun tık demedi.evde 2 bende 2 biladerde 4 öğrencinin bütün işlerini görmekte.Dairede ise aşağıda linkini verdiğim yazıcıyı kullanmaktayız onunda kartuş dolumunu defalarca yaptırdık sorun yok.(fiyatı da makul)
http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Pr...BILGISAYAR
ah be hayrettin abi istanbulda tam doldurmuyorlarmı ne 10 sayfada bitiyor mürekkep.
bi bakiim senin verdiğin link e teşekkürler.
Bul
Bende farklı firmanın yazıcısı vardı,kartuşu ikinci dolduruluşundan sonra verim alamadım.Nerdeyse iki kartuşa yeni yazıcı alınıyor SiyirdimLazer kullanan arkadaşlar varsa verimliliğini bende merak ediyorumGulumse
Bornova - izmir
Bul
nihat en güzelini erol bilir bende kartuş doldurmaktan bıktım baktım olcak gibi değil yi yazıcı aldım sıfır 30 tl ye bundan sonrada kartuş doldurtmam iki kutu doldurtuyon 20 tl alıyolar kızdım bende her seferinde yazıcı alıyom daha iki oldu ama devam ederim .
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
LeVrEkCi yazdı:ah be hayrettin abi istanbulda tam doldurmuyorlarmı ne 10 sayfada bitiyor mürekkep.
bi bakiim senin verdiğin link e teşekkürler.

Nihat Bey...

Çoğu dükkan kartuşun içine biraz çözücü ilave edip geri veriyor.Eğer makine ile dolum yapan birini bulup (makineyi ve doldurduğunu görerek)
garantili dolum isterseniz sorununuz çözülecektir.
Bul
Nihat abi, eğerki renkli çıktı alma durumun yoksa tonerli al ve rahatına bak. Marka olarakta HP 1018 veya 1020. Fiyatı:140-150 TL. Toneri 20 TL ye doluyor ve en az 2000 çıktı alıyorsun.

Ama ara sıra renklide kullanıyorum diyorsan, kırtasiyeleri bi dolaş ve emitasyon kartuşu en ucuz ve en çok hangisinin bulunuyorsa onu al derim. Doldurma işi belli bir süre sonra verimini kaybediyor.

Not: Yazıcıdada en önemli kriterin; kağıdı altdan alıp üstden veren veya üstden alıp altdan veren modelleri tercih et, içine alıp geri çıkaranları veya giriş çıkış aralığı dar olan çevirmeleri kesinlikle alma derim.

Ucuza aldanma, iki katı fiyat ver 10 katı daha uzun ve ucuza kullan.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
yazıcı scanner sorunu bendede var hp nin malı.. tarama yapmaz yazmaz kartuşları kendin doldur garanti olur..çaresini bulursan bizide bilgilendirWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ben HP yada Epson all in one olanlarindan tavsiye ederim.
cift kartuslu olduklarindan ister siyah beyaz ister renkli olarak kulanirsin vede scanner,fotokopi cekme derdin olmaz.
sahsen ben 3 yildan beri epson kulaniyorum ve hicbi sorunla karsilasmadim cokda memnunum.
1980 Sirinyer Izmir
Bul
abi renkli için değişik bir tane mürekkepli makineyi tut ama genelde siyah beyaz iş olduğu için laser yazıcı alabilirsin.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kan lazım cok acıl harun77 19 3,123 17-11-2009, 22:44
Son Yorum: ufuktan26
  makina almam lazım yardım LeVrEkCi 58 8,659 09-02-2009, 21:32
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi