Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
erdek te deniz çekilmesi
ERDEK'TE DENİZ ÇEKİLMESİ

[Resim: erdek-te-deniz-cekilmesi_o.jpg]
Balıkesir'in Erdek İlçesinde 5 Kilometrelik Sahil Boyunca Deniz Suyunun 35 -50 Metreye Kadar Çekilmesi İlçede Tedirginliğe Neden Oldu. Deniz Suyunun Çekilmesiyle Sahilde Kalan Deniz Canlıları, Bölgede Yiyecek Arayan Köpeklere Yem Oluyor.
Erdek Düzler Mevkii yakınlarında yazlık evlerin bulunduğu alandan askeri kamplara kadar uzanan 5 kilometrelik sahil bandında inceleme yapan Balıkesir Üniversitesi Erdek Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ilk kez böyle bir olayla karşılaştıklarını belirtti. Çekilme nedeniyle sahilde denizin içerisinde kum adacıkları oluşurken, açıklarda ise çekilme nedeniyle deniz suyunun oldukça sığlaştığı görüldü. Deniz suyunun çekilmesiyle milyonlarca midye ve deniz canlısı kıyıda kalarak kurudu. Daha önce sular altında olan iskele kıyıda kalında, iskelenin ayaklarında kök salan midyeler de açıkta kaldı. Denizin içerisinde vatandaşların sandallarını bağladıkları dubalar da kumsallık alanda kaldı. Marmara’da deprem tedirginliği yaşayan vatandaşlar endişelenirken, uzmanlar ise bu tür olayların doğal olarak her yıl yaşandığını, korkulacak bir tehlikenin söz konusu olamdığını açıkladılar.
10.01.2009 15:00
alıntı:haberler
Bul
böyle bir şey her zaman olsa orada yaşayanlar alışkın olması lazım hayır olsun inşallah yücel bilir bakalım ne yazacak
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
bütün güney marmarada olan bir durum. birkaç yılda bir . bildim bileli olan birşey. şu an Mudanya da da var aynı durum. tekneleri alarga ya aldık,
DENİZLERİNİZ LİMAN , YÜREKLERİNİZ İMAN, SEPETLERİNİZ BALIK DOLU OLSUN...FARUK KAPTAN

R E N K L E R İ N İ Ç İ N D O Ğ M U Ş U M
..................YEŞİL TİMSAHLAR...........********
Bul
kış aylarında deniz seviyesinin düştüğünü biliyorum hemde bayağı korkulacak bişi yoktur diyorum mayıs ayında düzeliyo
ALKOLLÜ ARAÇ KULLANMA BENZİNLİ ARAÇ KULLAN Smile
Bul
Bizim buralardada deniz çekilmiş durumda,bu haliyle diğer yıllardan farklı bir şey yok.
Bornova - izmir
Bul
burdada var deniz 5 mt den fazla çekildi ama bu olağan bi olay her sene olur
fakat yücelin bilgisi olur aydınlatır bizi
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
hayırlara vesilere olur inşallah bende böyle şeyleri haberlerde görürdüm (yav acaba şöyle bişey olabilirmi ben dün gece havaya baktım dolunay vardı hani dolunayda gelgit olurya denizlerde. deniz her gittiğinde 1metre gelmediyse böyle birşey olabilir) SiyirdimBoboSiyirdimSiyirdim
Bul
kış aylarında olağan birşey ama olağandan fazlaysa sorun var
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
umarım beraberinde başka sıkıntılar getirmez
Bul
ilginç doğa bu ne yapacağı belli olmuyor.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü Faaliyetleri Woiwodia 10 6,051 21-03-2013, 19:56
Son Yorum: Woiwodia
  Çok Uluslu Deniz Güvenliği Mükemmeliyet Merkezi Woiwodia 4 2,357 19-11-2012, 18:53
Son Yorum: Woiwodia
  Yalova Belediyesi'nin 'Temiz Deniz, Temiz Çevre, Temiz Yalova' LeVrEkCi 11 4,096 29-04-2011, 09:20
Son Yorum: yycolak
  Deniz Bile Dondu LeVrEkCi 24 3,580 26-01-2010, 04:07
Son Yorum: thunderbolt
  Deniz araçlarında KDV düştü, ÖTV sıfırlandı SerenaY66 7 1,963 23-08-2009, 21:33
Son Yorum: ufuktan26
  Marmara denizi'nde fırtına deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor ! FuRkAn * 13 3,432 23-04-2009, 11:05
Son Yorum: araphüso26
  1100 çeşit balık ve deniz canlısı LeVrEkCi 12 2,635 29-12-2008, 10:20
Son Yorum: fotokopici
  Bom boş bir deniz balıkcızakir1 16 3,794 26-04-2008, 22:37
Son Yorum: robinson987
  Deniz Kızı'nın Gözyaşları balıkoltası 4 1,490 19-03-2008, 15:34
Son Yorum: ottoman fishing team
  Deniz canlıları fosili H.A.R.U.N 14 2,909 19-03-2008, 13:56
Son Yorum: fish or die

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi