Arkadaşlar hepinize iyi ve hayırlı günler dilerim.Malum 15 gün önce armutluya tatile gideceğimi bildirmiştim.Tatil çok iyi geçti,yalnız benim için tatil,balık olmadımı buruk geçiyor,aynen öyle oldu.Benim gibi hasta arkadaşlar vardı onlarlan gece ve gündüz denemediğimiz yer kalmadı.Armutlu iskelesi,Fıstıklı limanı,Kayalıklar,ovalıklar,hertarafı denedik.Yalnız hep kıyıdan denize açılamadık.Yalnız kıyılar bom boş,su ve pislikten başka bir şey yok.Oranın yerlileri ile görüştüm,su çok soğukmuş kıyıya balık gelmezmiş.Balıksız bir tatil oldu.Hoşca ve dostca kalın.
Bom boş bir deniz
|
20-04-2008, 09:02
balık tutamasanda havasını almışsın oda yeter işallah bidaki gidişinde bol bol tutarsın
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET **********
20-04-2008, 09:28
balıkcızakir yazdı:Arkadaşlar hepinize iyi ve hayırlı günler dilerim.Malum 15 gün önce armutluya tatile gideceğimi bildirmiştim.Tatil çok iyi geçti,yalnız benim için tatil,balık olmadımı buruk geçiyor,aynen öyle oldu.Benim gibi hasta arkadaşlar vardı onlarlan gece ve gündüz denemediğimiz yer kalmadı.Armutlu iskelesi,Fıstıklı limanı,Kayalıklar,ovalıklar,hertarafı denedik.Yalnız hep kıyıdan denize açılamadık.Yalnız kıyılar bom boş,su ve pislikten başka bir şey yok.Oranın yerlileri ile görüştüm,su çok soğukmuş kıyıya balık gelmezmiş.Balıksız bir tatil oldu.Hoşca ve dostca kalın.Zakir arkadaşım balıkcıların dedikleri doğrudur birde dolun ay zamanına rast gelmişsin onun da ilgisi vardır dün sabah bende derin su avına gittim satt 7 de cıktım 2 de döndüm gezmediğim yer kalmadı 2 kilo anca tuttum balık daha hem kıyılamadı hemde akıntılarında etkisi var selamlar.
20-04-2008, 09:55
canın saolsun zakir abi hoşgeldin balık tutamadan tatil olurmu,bizler için pek olur sayılmaz ama sen gerçekten biraz balıksız zamana denk geldin hayırlısı olsun.
babamda dün ereğlide gezmiş heryere bakmış hiçbirşey yokmuş çok az istavrit tutulmuş o kadar oda çok açıktaymış.
20-04-2008, 12:52
zakir abi tatil sonrası aramıza tekrar hoş geldin tatilde balık tutamasanda inşallah bundan sonra raporları görürüz
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
20-04-2008, 12:54
Zakir bey herşeyde vardır bir hayır buda hayır olsun diyelim anlaşılan o bölgelerde derinliği bulmadan balık yok balık derinde ve istediği sıcaklıktaki suda
Narlıya bakmadinizmı orası bayağı derin
20-04-2008, 14:54
zakir abi dinlenmişsindir en azından nasipte yokmuş balık tutmak demek,,
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
20-04-2008, 15:17
zakir abi hoşgeldin abi tam kıyıdan kayalıklardan eşkina karagöz zamanı senin tatil bitti balık kıyılamadığı zamana denk geldi senin tatil olsun kısmet değilmiş bidaha ki sefere inşallah saygılar.
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
20-04-2008, 15:39
kıyıda su soğukluğundan dolayı yemli balık avlamak için mayısın ortalarını beklemek lazım.levrek hariç tabii
20-04-2008, 19:00
Zakir abim kıyıdan bu mevsim böyle oluyor,tekne kiralama olmadı herhal,en azından kafayı sıfırladın bidaki sefere İnşallah.Rasgele.
Bornova - izmir
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi