31-12-2008, 11:20
merhabalar dün yani salı izinliydim balık aklımdaydı ama hava cok kötü idi ama yerimde duramıyordum ve sabah kalktım 7 de cıktım yola ama ne cıkış gerri dönmeyi düşündüm bu havada delilik dedim ya ne yapıyon sen ama geri dönüş yoktu kararlıydım gidecektim kımse yoktur şim di koprüde koprüye geldim kı anaaa o neee mıllet dızılmış hahhhh dedim bu havada tek deli ben değilim
))) tamam kımse bana gülmeyecek yanlız değilim bıraz etrafa bakındım açtım bi çapari çok güzel istavrit iri iri geliyordu ikinci kamışı açtım 1 saat sonra onuda çinekopa yatırdım 9 da çinekop başladı oda ne maşalllah iki iki geliyordu yemli çinekop çaparisi denedim tutmadı yıne yemli yaptım devam çift kamış zor oldu kaldırdım birini cok yoğun vuruşlar oluyordu çünkü baya iyi bi av oldu cok keyif aldım cok soğuk olmasına ragmen balık cıktıkca soğuğu duymuyor insan akşam 5 de bıraktımki ayrılamıyordum çünkü o kadar azdıki balık 3 lü gelmeye başladı yemli üç köstekli olanlara ben iki köstekli yapmıştım zor resim çekebildim çünkü cok giyinmiştim yağmurluk tel.cıkarmak cok zor oluyordu yanıma gelen arkadaşa istavritleri verdim birazda çinekop kalanlar benim oldu cok hoş ve güzel bi avdı 1 ocakta oradayım yıne
yer:eminönü galata koprüsü karakoy vapur iskelesine bakan yer
takım:0.10---0.12 yeşil beyaz sim çapari
takım:0.30 beden 0.25 kostek mantarlı çift kostekli çinekop takımı
balık dipde
av cok bereketli
![Smile Smile](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/smile.png)
yer:eminönü galata koprüsü karakoy vapur iskelesine bakan yer
takım:0.10---0.12 yeşil beyaz sim çapari
takım:0.30 beden 0.25 kostek mantarlı çift kostekli çinekop takımı
balık dipde
av cok bereketli
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
İST/ALİBEYKÖY
1969