Bugün öğlen 14.00 da yemlik hamsimi alıp Galata Köprüsü'nün yolunu tuttum. Oltaları yemledim ve suya yolladım. Akşam 18.00 a kadar vuruş olmadı. Bugünde balığın seyrek olacağı belli olmuştu. Gece 22.30 a kadar durdum. 7 çinekop-kabaçinekop ve 4 iri istavritle evin yolunu tuttum. Balıklar gitgide ufalıyor. Beklediğim gibi bir av olmadı ama napalım kısmet bukadarmış. Bu sene balığın huyu suyu değişmiş. Bir gün var üç gün yok.
Yem : Taze Hamsi
Takım: 0.30-0.30 mm. 2 köstekli-mantarlı çinekop takımı-100 gr. kurşun
Hırsız :4 no uzun saplı delikli eagle claw aberdeen
Ana iğne: 6 no uzun saplı delikli Mustad 32813 BLM Surfcasting
birol bereketli olsun,sizin meralarda balığın olmadığı zaman bile yemeklikler çıkıyor,daha ne olsun,biz burda ne yapalım,at çek balon,paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
ANTALYALI07 yazdı:birol bereketli olsun,sizin meralarda balığın olmadığı zaman bile yemeklikler çıkıyor,daha ne olsun,biz burda ne yapalım,at çek balon,paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
Teşekkürler Aytekin. Sizin meralarıda bu balon balığı bozdu iyice. arkadaşımda mersinde aynı dertten muzdarip. balon balıgının düşmanının gelmesi gerekecek herhalde kurtulmak için.
birol kardeş, çok güzel ellerine sağlık daha bollarına inşallah iğnelerin saplarının delikli olmasının ne avantajı var bizler hep bilinen iğneleri kullanıyoruz bilgilendirirsen sevinirim selamlar rast gelsin..