Arkadaşlar iş yogunlugu nedeniyle ancak bu gün Pazar(2 kasım) balıkçılığımı sizlerle paylaşacam Pazar sabahı marangoz Ahmet ile saat 7,30 gibi sandalın üzerindeydik çaylarımızı yudumlarken 3 saat sirti çektik lüfer tutan bütün meraları defalarca gezdik tık almadık aynı bölgede en aşağı 20 sandal sirti yaptı onlarda da birşey yoktu
Bereket yanımıza taze mamun almıştık ta balıkçılık zevkimizi yaptık
Kullanılan oltalar üçlü hırsız dip oltası iğne No 4 ve 5
Herkeze iyi avlar
ahmet abi o kırmızılar yokmu beni benden alıp gidiyor,abi her balık güzel ama bu mercanların yeri başka..çok güzel av yapmışsınız,teknede çay keyfide süper..sırtıdan bişey çıkmamamış,balık geziyor sanırım..paylaşım için teşekkürler..bol şanslar rastgele..
Ahmet reis tüm günü denizde geçirmişsiniz ama değmiş doğrusu bereketli olsun.Mercan ve mırmırların yanında ahtapot,tekir ve kırlangıç ta görüyorum.Çeşit olmuş.
Teknenin durumuna baktım da açıkta gibi görünüyorsunuz,mırmır bizim buralarda kıyıya yakın sığ sularda,özellikle kumluk çakıllıklardan çıkıyor.Siz derin suda mı avlıyorsunuz yani mercanları aldığınız yerden mi geliyor mırmırlar ?
Birde 3 iğneli yemli dip oltasını anladım da ''3 lü hırsız dip oltası'' nasıl oluyor ? Hırsızdan kastın kurşundan sonra koyulan tek köstekmi ?paylaşırsan sevinirim..
Maşallahın var Ahmet kardeşim mercanlar sırtının acısını çıkarmış,anlamadığım tekirin o kancalara nasıl geldiği ahtapotla mırmırlar ayrı bir güzellik.Daha bollarına büyüklerine bereketli afiyet olsun.
Abi tebrikler tedarikli gitmeniz avcılığın da güzelliğine sebep olmuş Afiyet olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
ahmet abi livar yokmu teknede benmi göremedim?
teknedeki oturma yerleri çok güzel görünüyor özellikle arkada motora yakın olman çok büyük rahatlık.
belıklar maşallah bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
Lakerda yazdı:Ahmet reis tüm günü denizde geçirmişsiniz ama değmiş doğrusu bereketli olsun.Mercan ve mırmırların yanında ahtapot,tekir ve kırlangıç ta görüyorum.Çeşit olmuş.
Teknenin durumuna baktım da açıkta gibi görünüyorsunuz,mırmır bizim buralarda kıyıya yakın sığ sularda,özellikle kumluk çakıllıklardan çıkıyor.Siz derin suda mı avlıyorsunuz yani mercanları aldığınız yerden mi geliyor mırmırlar ?
Birde 3 iğneli yemli dip oltasını anladım da ''3 lü hırsız dip oltası'' nasıl oluyor ? Hırsızdan kastın kurşundan sonra koyulan tek köstekmi ?paylaşırsan sevinirim..
mehmet abi bence kasıt kuşundan sonraki kancaya hırsız diyorlar 3lü takımıbucalı fikret reiste bana anlatırken o kancaya hırsız demişti.bakalım cevap gelince anlayacağım ben doğru öğrenmişmiyim