Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lüfer kaçtı mercan-mırmır devam
Arkadaşlar iş yogunlugu nedeniyle ancak bu gün Pazar(2 kasım) balıkçılığımı sizlerle paylaşacam Pazar sabahı marangoz Ahmet ile saat 7,30 gibi sandalın üzerindeydik çaylarımızı yudumlarken 3 saat sirti çektik lüfer tutan bütün meraları defalarca gezdik tık almadık Snifsinf aynı bölgede en aşağı 20 sandal sirti yaptı onlarda da birşey yoktu
Bereket yanımıza taze mamun almıştık ta balıkçılık zevkimizi yaptık
Kullanılan oltalar üçlü hırsız dip oltası iğne No 4 ve 5
Herkeze iyi avlar

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
sabah 7 den hava kararıncaya kadar oralardaymışsınız epey emek çekmişsiniz tebrikler abiAlkisAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ahmet abi bereketli ve afiyet olsun karışığı yapmışsın yine Alkis
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ahmet abi o kırmızılar yokmu beni benden alıp gidiyor,abi her balık güzel ama bu mercanların yeri başka..çok güzel av yapmışsınız,teknede çay keyfide süper..sırtıdan bişey çıkmamamış,balık geziyor sanırım..paylaşım için teşekkürler..bol şanslar rastgele..
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Ahmet reis tüm günü denizde geçirmişsiniz ama değmiş doğrusu bereketli olsun.Mercan ve mırmırların yanında ahtapot,tekir ve kırlangıç ta görüyorum.Çeşit olmuş.
Teknenin durumuna baktım da açıkta gibi görünüyorsunuz,mırmır bizim buralarda kıyıya yakın sığ sularda,özellikle kumluk çakıllıklardan çıkıyor.Siz derin suda mı avlıyorsunuz yani mercanları aldığınız yerden mi geliyor mırmırlar ?
Birde 3 iğneli yemli dip oltasını anladım da ''3 lü hırsız dip oltası'' nasıl oluyor ? Hırsızdan kastın kurşundan sonra koyulan tek köstekmi ?paylaşırsan sevinirim..
Bul
Maşallahın var Ahmet kardeşim mercanlar sırtının acısını çıkarmış,anlamadığım tekirin o kancalara nasıl geldiği ahtapotla mırmırlar ayrı bir güzellik.Daha bollarına büyüklerine bereketli afiyet olsun.AlkisSeerf
Bornova - izmir
Bul
Abi tebrikler tedarikli gitmeniz avcılığın da güzelliğine sebep olmuş AlkisAfiyet olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
ahmet kaptan tebrikler güzel aw yapmışsınızAlkisSeerf
Bul
ahmet abi livar yokmu teknede benmi göremedim?
teknedeki oturma yerleri çok güzel görünüyor özellikle arkada motora yakın olman çok büyük rahatlık.
belıklar maşallah bereketli olsun afiyet olsun rastgele.
Bul
Lakerda yazdı:Ahmet reis tüm günü denizde geçirmişsiniz ama değmiş doğrusu bereketli olsun.Mercan ve mırmırların yanında ahtapot,tekir ve kırlangıç ta görüyorum.Çeşit olmuş.
Teknenin durumuna baktım da açıkta gibi görünüyorsunuz,mırmır bizim buralarda kıyıya yakın sığ sularda,özellikle kumluk çakıllıklardan çıkıyor.Siz derin suda mı avlıyorsunuz yani mercanları aldığınız yerden mi geliyor mırmırlar ?
Birde 3 iğneli yemli dip oltasını anladım da ''3 lü hırsız dip oltası'' nasıl oluyor ? Hırsızdan kastın kurşundan sonra koyulan tek köstekmi ?paylaşırsan sevinirim..

mehmet abi bence kasıt kuşundan sonraki kancaya hırsız diyorlar 3lü takımıbucalı fikret reiste bana anlatırken o kancaya hırsız demişti.bakalım cevap gelince anlayacağım ben doğru öğrenmişmiyimGulumse
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 908 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  Pazar Lüfer Avı nihatkr 31 2,001 30-09-2016, 21:06
Son Yorum: BALIK and OZAN
  16\08\2015 Levrekci lüfer avı LeVrEkCi 24 3,605 04-09-2015, 14:29
Son Yorum: LeVrEkCi
  03-05-07/10/2014 Lüfer Kırlangıç nihatkr 18 2,615 15-10-2014, 15:08
Son Yorum: MaVrUşGiL
  20-21/09/2014 lüfer avı nihatkr 22 3,312 24-09-2014, 16:59
Son Yorum: meteor
  13-09-2014 Lüfer Kırlangıç nihatkr 17 2,709 19-09-2014, 17:20
Son Yorum: doktor
  Albatros-gr tam gaz devam.... Albatros-gr 24 3,930 21-08-2014, 15:20