Yorumları: 16,711
Konuları: 238
arkadaşlar pc aldığımdan beri belki 10veya15 kes format attırdım şimdide format attırmak gerekiyor yarım saat tan sonra pc kendiliğinden resetleniyor sayfalar kilitneliyor resetledikten sonra normala giriyor format lamak mı lazım mesela resim gönderirken birden kilitneliyor yardımcı olursanız sevinirim
Yorumları: 12
Konuları: 3
Fikret bey
öncelikle bilgisayara ne kardar bir süre aralığında 10-15 kere format attınız bilmiyorum. ama bu sıklıkla gerekiyorsa... formattan sonra sürekli kurduğunuz bir program buna neden oluyor olabilir. söylediğiniz durumların nedenini bulup önleyemiyorsanız format atmak tabiki en iyi yoldur. ancak formatlandıktan sonra .. internet yoluyla bilgisayarınıza bazı dosyalar iner ve bu dosyalardan bazıları bu gibi durumlara yol açabilir. bence formatlayın ve sonra kurduğunuz ve kullandığınız programlara dikkat edin.. hata veren programları kurmayın internetten bazı sitelerden inebilecek dosyaları önleyecek bir program kullanın, secure server, avast gibi programlar web sayfalarından yada emailler yoluyla gelen kötü dosyaları durdurmada iyidirler
iyi günler
İsmail dede - 33 -istanbul
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Fikret abi bu format işi PC için pek iyi bir şey değil. İsmailin dediği gibi formatdan sonra ilk işin iyi bir virüs programı kurmak olsun ve yeni programları kontrollü bir şekilde kur.
MaVrUşGiL yazdı:Fikret abi bu format işi PC için pek iyi bir şey değil. İsmailin dediği gibi formatdan sonra ilk işin iyi bir virüs programı kurmak olsun ve yeni programları kontrollü bir şekilde kur.
serkan nasıl bir virüs programı tavsiye edersin.
arkadaşlar bizim siteye giriş ve konuları açmak için ağır açılıyor bazen de hızlı açılıyor genelde bende ağır açılıyor bazende takılı kalıyor şimdi bütün amatör sitelerine girdim acaba o sitelerdemi yavaş açılıyor diye gayet güzel bendemi sorun var.
Yorumları: 913
Konuları: 30
fikret abi, işletim sisteminiz nedir ? vista ise pc kaldırmıyor olabilir ....
xp ise , format atarken modem kapalı olsun, internete girmeden hemen virüs programı yükleyin, ben eset nod32 önerebilirim.
meteor yazdı:fikret abi, işletim sisteminiz nedir ? vista ise pc kaldırmıyor olabilir ....
xp ise , format atarken modem kapalı olsun, internete girmeden hemen virüs programı yükleyin, ben eset nod32 önerebilirim.
orhan bilgiler için teşekkür ederim.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 4,893
Konuları: 103
Fikret abi bunun sebebi bilgisayarındaki kötü yazılımlar ya da donanımdan kaynaklabilir. Bu yaz internet kaf işlettim ve dediğin sorunla karşılaştım önce donanımda aradım sorunu fakat bulamadım. En sonunda kötü yazılımdan yani virüsten olduğunu farkettim. Formatı tüm harddiske at bence (harddisk bölünmüşse diye diyorum) tamamen temizlensin bilgisayar. Tabi format atarken ağ kablosunu çıkar ya da modemi kapalı tut. Formattan sonra gerek duyarsan da antivirus ya da kullanabilirsen deepfreeze kur. Sorun gene devam ederse donanımdan kaynaklanabilir. Özellikle Ram , Ekran Kartı , Anakart ve güç kaynağından.
Zahmet olmazsa bana bilgisayarını açarken delete tuşuna bas ve bios ayarlarından bilgisayarın sıcaklığını öğrenip bana öm atar mısın ? Sorunu bir şekilde buluruz. Elimden geldiğince yardımcı olurum. Bana öm ile istediğin kadar sorabilirsin

)
Sazanları özledim...