Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yazıcı almam lazım yardımmm
arkadaşlar çocuk evde başımın etini yiyor yazıcıda yazıcı diye aksi gibi okuldan resimler istemişler bu akşam yazdırmam gereken şeyler var evdeki yazıcı siyah beyaz renkli bir yazıcı alacam ama derdim şu.
2 yazıcı eskittim ikisindede sorunum kartuşlu oldugu için hemen mürekkebi bitiyor kartuş doldurunca verimsiz oluyor yeni orj kartuş neredeyse yeni yazıcı parası bana tavsiye edebileceginiz yazıcı ne olabilir püskürtmeli falan deniyor laser deniyor hem foto basacak hem renkli yazı resimleri basacak ve hemen bitmeyecek ne tip bişey önerirsiniz bu akşam darty veya teknosadan almam lazım acil yardım lütfen
Bul
abi marka olarak hp derım püskürtmeli olanlar baya bı kulanıslı .
Bul
Ucuz istiyorsan Lexmark
Bul
http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/ho/...73244.html
Bul
sedat hp laptoptan yazıyorum şu anda bu makina ilk geldiginde arıza yaptı 30.gün tehditle aldım servisten yoksa 2-3 ay beklerdim ve bunu herkesten duydum hp aman uzak dursun benden servisinde iş yok ama püskürtmeli kısmı tamam onu duydum ben iftara gidiyim sonra evden bakarım burada yazılanlara sonrada gider alırım bakiim bişey artık teşekkürler
Bul
abi bende servisi en iyi marka biliyodum valla servisinde arkadaşim çalisiyo oda öyle söylemişti ama yazıcı olayını bılmem .
Bul
Renkli laser printerlardan alırsan mürekkebi bitmez. Püskürtmeli mürekkepler 1 senede biter ve her sene mürekkep için bir printer parası verirsin. Yada kartuşa ucuza doldurma yaparsın yeterli verimi alamazsın.

Siyah beyaz lazer printerlar hem ucuz hemde 3000 sayfaya kadar baskı yapabilir. Renkli lazer printerlarda bunların 2 katından daha pahalıdır.

Markalar: HP,Xerox,Samsung,Canon,Lexmark Parana göre seçeceksin. Bu printerların kalitesi fiyatla doğru orantılı olarak artıyor.
Bul
ustam61 yazdı:http://www.teknosa.com.tr/Cultures/tr-TR...BILGISAYAR
  Bu yazıcıyı ben 3 yıl kadar önce aldım.geçen haftada bir arkadaşa aldık.sadece kartuşu orjinali pahalı.ama 5 YTL verdikten sonra garantili dolum yapıyolar.evde öğrencisi olan için ideal.Şeytan kulağına kurşun taş gibi desem yeridir.İncelersen karlı çıkacağını tahmin ediyorum.

Marka olarak en iyi HP. Sağlamlık konusunda bir şey olmaz ama bu gösterdiğiniz model mürekkep püskürtmeli. Lazerler çıktıktan sonra bunlar ucuzladı. Yukarıda ne olduklarını yazdım.
Bul
Nihat abi yazıcıda Hp den şaşma.
Bul
teşekkürler arkadaşlar ne alacagımı düşünürken harun aradı ozanla kefeliköyde balıktayız dedi apar topar kartuş alıp eve bırakıp yanlarına gittim yani yazıcı yerine bu gecelik işimi halletmek için kartuşları yeniledim bunlarda bitince bakıcam yenisine bilgiler için çok teşekkür ederim sanırım püskürtmeli bir makine almam iyi olacak.
bu arada harun ve ozanla bu saate kadar takıldım daha bişey yoktu sohbet ettim geldim sabaha kadar takılacaklarmış
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  eşkina taşı lazım. ANTALYALI07 4 1,026 05-10-2015, 14:32
Son Yorum: ANTALYALI07
  Boru kurdu lazım rusan 1 1,231 26-07-2011, 15:39
Son Yorum: Uzun_ahmet
  eşkina taşı lazım yalova tatar 10 3,037 03-08-2009, 00:43
Son Yorum: yalova tatar
  Acil Boru kurdu lazım balıkoltası 6 2,374 10-10-2008, 17:26
Son Yorum: balıkcı uğur
  pc formatlamak mı lazım bucalıfikret 23 4,223 10-10-2008, 04:30