Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
bu yıl hamsi de bol palamut da
[Resim: bu-yil-hamsi-de-bol-palamut-da_o.jpg][url=http://www.amatorbalikci.net/resim.asp?haber_id=1477163][/url]

Samsun Balıkçılar Odası Başkanı Rasim Kademoğlu, Bu Yıl Bol Miktarda Palamut Olduğunu, Avlanan Palamutların Ağzından Hamsi Çıkmasının İse Bu Sezon Hamsinin de Bol Olacağı İşaretini Verdiğini Söyledi.

Av sezonu başladı
Balıkların göç ve yumurtlama dönemi olduğu için mayıs ayında başlayan avlanma yasağının ardından 1 Eylül itibariyle yeni av sezonu başladı.
Balıkçılar uzun bir aradan sonra “Vira Bismillah” diyerek” denize açılırken, denizden dönen balıkçılar yeni sezondan umutlu olduklarını belirtti.
Samsun Balıkçılar Odası Başkanı Rasim Kademoğlu, bu yıl palamut ve hamsinin bol olacağını söyledi.
Samsun'da ilk gün havanın kötü olması nediyle balıkçıların istedikleri avı yapamadıklarını anlatan Kademoğlu, denizde palamudun bol olduğunu, bunun da balıkçılar için sevindirici olduğunu ifade etti.
“Bu yıl bol miktarda palamut var, avlanan palamutların ağzından hamsi çıkması, bu sezon hamsinin de bol olacağı işaretini veriyor” diyen Kademoğlu, 15 Eylül'den itibaren trollerin de denize açılacağını, özlenen barbunya, kalkan ve mezgitin de tezgahlardaki yerini alacağını belirtti.

Ramazan ayı olması nedeniyle balık fiyatlarının düşük olacağına işaret eden Kademoğlu, bu ayda içkili restoranların kapalı olması nedeniyle balık tüketiminin kısmen azaldığını da kaydetti.
alıntı: haberler 1-9-2008
Bul
hadi hayırlısı bakalım inşallah ucuza yeriz bol bol..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
İnşallah palamut bol ve ucuz olur.Geçen sene lakerda yapamadım.Bayağı özletti.Ramazan nedeniyle talep ve tüketim az olur da ucuzlar diye düşünüyorum..
Bul
İnşallah,söylenenler doğru çıkarda bol bol balık yeriz.
Bornova - izmir
Bul
işallah bol olur herkez balığa doyar
BOĞAZLARIN KRALI
Bul
wallahi işallah bu sene bol olurda güzel balık yeriz ve tutarızAlkis
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
evet ya özledim hamsi buğulamayı allah yarabbim iftar vakti ne hayallerSiyirdimsaool nihat
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:evet ya özledim hamsi buğulamayı allah yarabbim iftar vakti ne hayallerSiyirdimsaool nihat
ya ben soslu hamsiyi o kadar özledimki Gulumse iftar vakti ne bu yemek muhabbeti Smile
Bul
inşallah inşallah bol boıl hamsi palamut yeriz şimdiden herkese afiyet olsunGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
balığın bol olması güzel haber. inşallah bizim buralardada bol yaparda hem bol bol yeriz hem bol bol keyif yaparız
Barış Aydoğan
K.Çekmece/İST
ab rh+
24.05.1981

İnce misina büyük balık.Usta işi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  En çok hamsi yiyoruz! LeVrEkCi 24 3,153 10-06-2010, 09:53
Son Yorum: tahsinmersin
  izmirde tekir ve hamsi fish or die 17 2,629 16-11-2009, 18:42
Son Yorum: naxos 5
  Palamut ağları doldurmadı, umut hamside LeVrEkCi 8 2,628 18-10-2008, 08:04
Son Yorum: yalova tatar
  Hamsi, Ramazan'da cep yakacak LeVrEkCi 14 2,333 27-08-2008, 10:02
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Denizden hamsi yerine domuzla döndüler balıkoltası 17 3,645 02-01-2008, 14:07
Son Yorum: rauf
  Karadeniz'den tonlarca hamsi çıktı Balıkcıl 15 2,840 23-11-2007, 14:15
Son Yorum: istavritci
  YAŞADIK !! Çinekop ve Lüferler Cirit Atacak - Gündüz Hamsi Avı Yasaklanmış mrs303 5 2,313 22-11-2007, 20:02
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Deniz suyu soğudu, kasalar hamsi ile doldu meteor 12 2,538 07-11-2007, 17:32
Son Yorum: kılçık
  karadeniz'de palamut meteor 12 2,791 13-09-2007, 14:08
Son Yorum: LeVrEkCi
  Karadeniz Akdenizleşiyor, Hamsi Yer Değiştiriyor LeVrEkCi 14 2,706 03-08-2007, 20:15
Son Yorum: ALTAYLI

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi