Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmirde tekir ve hamsi
İzmirli balık severlere duyuru Smile

1 haftadır inanılmaz balık bolluğu yaşanıyor tezgahları gezenler takip edenler bilir.. tekirin kilosu 5 tl hamsinin kilosu 3 tl inanılmaz taze balıklar sanki tezgahta oynuyor denecek cinsten ben dün özkanlar pazarından aldım her tezgahta bu iki balık vardı babamda geçen hafta almış bugün fiko abiyle konuştum oda duymuş ve yarın bakıp dipfriz stoğu yapacak Bobo tekirleri tava yaptım bugün lezzetine diyecek yok herkese tavsiye ediyorum bu zamanı bu fiyatları değerlendirmek gerek Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
muratcım bilgi için teşekkürler Alkis bizim pazarlarda düzgün balık olmuyor sanırım kemeraltını bir ziyarette fayda varSeerf
Bul
çetin abi havra sokağında bulabilirsin bence yada fırsatın olursa cumartesi özkanlar pazarına uğra ben ilkkez gittim çok beğendim epey tezgah var.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul
fish or die yazdı:çetin abi havra sokağında bulabilirsin bence yada fırsatın olursa cumartesi özkanlar pazarına uğra ben ilkkez gittim çok beğendim epey tezgah var.
cumartesi özkanlara uğrarım teşekkürlerSeerf
Bul
arkadaşlar tekirin kilosu 5 değil kasası 15 tl bilgilerinize içinde kasanın 10 kilo tekir var buda kg 1.5tl eder haberiniz olsun imkanınız varsa balık halinden sabah erken saatlerde alın stoğu düşünenler
istanbuldada tekir çinekop ve hamsi bollugu yaşanıyor,
hamsi 2,5 tl
tekir 2.5 tl
çinekop 7 tl ye kadar düştü hemde çok taze günlük geliyor balıklar.
murat tekir tava çok güzel oluyor ama kolestrolden dolayı ızgara yapıyorum fırının ızgarasındada harika oluyor tavsiye ederim.
söylemesi ayıp hemen hemen her akşam hamsi yada tekir yiyoruz bu ara GulumseSeerf
Bul
fırsat bu fırsat difrizi düşünenler için tam zamanı tekir ve çinekop için tavsiyeler balıkları kg,lık poşetler halined şoklamanız kullanma açısından çok iyi oluyor yiyebileceğiniz kadarını çıkartmış oluyorsunuz
Uyarın teşekkürler Murat,tekirin fiatı iyiymiş.Karaburunda balığa çıkamadığım sürede sardalya aldım tek kelime nefisSeerfyarın gidebilirsem havra sokağından haber verirrimGulumse sanada afiyetler olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
sayın Co-Administrator üm bu pazar gecesi hiç söylenirmi.özkanlar pazarına gidip geldin,o gün yazsaydınya bu raporu.cumartesiyi kaçırsaydık pazar,pazarından alırdık.inşallah çarşambaya kadar fiyat yükselmezGulumseyükselirse yücele sipariş veririz,hemi de oralarda daha ucuz.Bobo
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
nihat abi ızgrayı deneyeceğim mutlaka Seerf

tahsin abi tazeliği çok güzeldi tadını da göreyim öyle haber vereyim dedim Siyirdim

tezgahta 5 tl olan balığın kasası 15 tl normal yücel abi ama hale gidemeyenler için bile fiyat çok iyi özellikle olmdığı zamanlrda tekirin fiyatı malum cep yakıyor Seerf

havranın fiyatları ve çeşitlerini bekliyoruz orhan abi
[SIGPIC][/SIGPIC]

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  En çok hamsi yiyoruz! LeVrEkCi 24 3,152 10-06-2010, 09:53
Son Yorum: tahsinmersin
  bu yıl hamsi de bol palamut da LeVrEkCi 30 4,899 03-09-2008, 14:16
Son Yorum: akay77
  Hamsi, Ramazan'da cep yakacak LeVrEkCi 14 2,332 27-08-2008, 10:02
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Denizden hamsi yerine domuzla döndüler balıkoltası 17 3,644 02-01-2008, 14:07
Son Yorum: rauf
  Karadeniz'den tonlarca hamsi çıktı Balıkcıl 15 2,839 23-11-2007, 14:15
Son Yorum: istavritci
  YAŞADIK !! Çinekop ve Lüferler Cirit Atacak - Gündüz Hamsi Avı Yasaklanmış mrs303 5 2,311 22-11-2007, 20:02
Son Yorum: H.A.R.U.N
  Deniz suyu soğudu, kasalar hamsi ile doldu meteor 12 2,536 07-11-2007, 17:32
Son Yorum: kılçık
  Karadeniz Akdenizleşiyor, Hamsi Yer Değiştiriyor LeVrEkCi 14 2,705 03-08-2007, 20:15
Son Yorum: ALTAYLI
  Hamsi bolluğu balıkçıları şaşırttı GÖKSEN 9 2,720 03-12-2006, 00:05
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi