Yorumları: 166
Konuları: 8
sevgili dostlar eski teknemi sattım yerine yeni bir tekne bakıyorum.7 metre civarında.ahşap kamaralı bakımlı ve temiz.kağıtları tam olmalı.şarj-marj,şanzıman olmalı.motor pancar olabilir.bilgisi olan arkadaşların haberlerini bekliyorum.
Yorumları: 123
Konuları: 10
sevgili uğur bu konuda çok araştırma yaptım bende ocak şubat aylarında tekne almayı düşündüğümden dolayı sana fikir olsun diye söylüyorum fiyatları genelde 12.000 ytl den 16.000 ytl ye kadar var4-5-6 yaşlarında yaz sezonu olması dolayısı ile teknler çok pahalı.
link vermek yasak olduğu için ikinci el sitelerine bakalbilirsin
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
hurriyet yazdı:sevgili uğur bu konuda çok araştırma yaptım bende ocak şubat aylarında tekne almayı düşündüğümden dolayı sana fikir olsun diye söylüyorum fiyatları genelde 12.000 ytl den 16.000 ytl ye kadar var4-5-6 yaşlarında yaz sezonu olması dolayısı ile teknler çok pahalı.
link vermek yasak olduğu için ikinci el sitelerine bakalbilirsin 
sevgili hürriyet abi alakana teşekkürler.bende araştırmalarıma devam ediyorum.bütün limanlara bakmaya çalışıyorum.bildik tanıdık birinden almak veya ondan referans almak daha iyi oluyor.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
Lüferci uğur yazdı:sevgili dostlar eski teknemi sattım yerine yeni bir tekne bakıyorum.7 metre civarında.ahşap kamaralı bakımlı ve temiz.kağıtları tam olmalı.şarj-marj,şanzıman olmalı.motor pancar olabilir.bilgisi olan arkadaşların haberlerini bekliyorum.
yaz sonu bu tip teknelerin fiatlarında düşüşler olacaktır.şimdiden hayırlısı olsun aklımızda olsun bakalım gittiğimiz yerlere..
Yorumları: 123
Konuları: 10
Lüferci uğur yazdı:sevgili hürriyet abi alakana teşekkürler.bende araştırmalarıma devam ediyorum.bütün limanlara bakmaya çalışıyorum.bildik tanıdık birinden almak veya ondan referans almak daha iyi oluyor.
kendim için arıyorum inşallah araştırmalar sonucu sanada yardımcı olurum
hürriyet elçin
A rh+
kocaeli
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Aklımızda bulunsun da biyerlerde denk gelirse haber veririm, şimdiden hayırlı olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
sevgili dostlar hepinize çok teşekkür ederim alakanız için.haberleriniz bekliyorum.
Yorumları: 913
Konuları: 30
Selamlar Uğur,
bizim barınakta yeni bir tekne var 7,50 mt civarı sıfır tekne, fiyatı 23,000 YTL idi istersen beraber bakarız. sahibini tanıyorum.
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Uğur bence fenerbahçe kalamış marinalarına bak en uygun tekneleri oralarda görmüştüm göksu deresi güzelce b.çekmece falan ucuk rakkamlar var
H.A.R.U.N yazdı:Uğur bence fenerbahçe kalamış marinalarına bak en uygun tekneleri oralarda görmüştüm göksu deresi güzelce b.çekmece falan ucuk rakkamlar var
sevgili harun dediğin gibi b.çekmece ve mimarsinana baktım gerçekten uçuk fiyatlar var.bu hafta haliç ve balata bakacağım.kısmet olursa hafta sonu da fenerbahçeye bakarım.