Yorumları: 27
Konuları: 6
slm abilerim kardeslerim ben bu zıpkın olayına girmek istiyorum ve kafamda almak istediğim tüfek apnea nemrod 60 lık sizce nasıl yeni başlıyan birisi için avantajları ve dez avntajları nelerdir kullanışlımıdır beni bilgilendirirseninz çok seviniirm şimdiden ilgilenen tüm arkadaslarıma teşekkür ederim
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Sertaç selamlar zıpkın olayına başlamadan önce dalışla ilgili detayları araştırırsan senin için daha iyi olur kanısındayım. Konudaki açılım bana bu uyarıyı yapmam gerektiği hissini uyandırdı. Sana kolaylıklar dilerim ben 5 yılı aşkındır dalmıyor ve zıpkın atmıyorum arkadaşlar sana yardımcı olucaktır.
Yorumları: 4,292
Konuları: 476
Bence 75'lik Power Point alman daha mantıklı
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Merhabalar..
60 zipkini biz genelde tas alti avciligi icin kullaniriz demek istedigim ne sekilde avlanicagin 75 lik zipkinla tasaltida agasonda baskinda yapabilirsin yeni baslayan icin ideal power point guzel marka kesinlikle tavsiye ederim modifiye kaldirmasida cabasi apnea ninda cok namini duydum ..
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
sertaç arkadaşım sualtı avcılığı cok zevkli,bir o kadarda tehlikelidir.....eğer daha önce sualtı avıyla uğraşmadıysan ilk başlangıç için 60 lık nemrot zıpkın çok iyi birbaşlangıç,kıyılarda ve sığ kayalıklarda nemrotla iyi av yaparsın derin su için deneyim kazanman gerekir,ve derin su avı için kullnacağın malzemeler daha farklı olacaktır...deneyimde zamanla olur sana tavsiyem zamanla derin sulara alışmadan direk derin suda başlama,ve mutlaka sualtı avında en önemli malzeme bir bıçaktır,bıçak olmadan asla dalış yapma...sana şimdiden güvenli ve bol balıklı avlar dilerim,,iyi şanslar...
Yorumları: 27
Konuları: 6
hepinize önerilerinizden dolayı teşekkür ederim zaten kendimi alıştırmadan direk derine dalmam kendi hayatımı riske atmam herşey zamanla çok saolun abilerim
Yorumları: 22
Konuları: 2
bari bende bi yorum yaparm

ben nemrod u tavsıye etmem nie diye sorarsanız nemrod zıpkınlar elımızde kaldı kımının tetık mekanızması bozuk kımının lastıq hemen curuor quzel olmasına quzel hos. ya bızım sansızlıgımıza ole oldu onu bılemem biz her zmn yenı baslayanlara 60lıq zıpkın verırırız veya 45 lıq werırız nie dıe sorarsanız ilk baslarda zorluq cekmesınler dıe ılk basda alıssınlar daha sonra 75 lıq 90 lıq veya 100luq zıpkın werırız

markaya qelınce hepınızın bıldıgı gıbı yılmaz eskılerın zıpkını ve sımdılerınde zıpkını tabi bunun yanında bırcoq marka war tabi ama ithal oldugu ıcın biras pahalı

yenı baslayanlara satmıoz

genelde 45 liq ve 60 lıq yenı baslayanlara ideal
Yorumları: 457
Konuları: 15
Sertac'cım Oktay Abi'nin önerisini ben de tekrarlamak isterim.
Bende de 75'lik apnea power-point var. Ben çok memnunum. İlk başlıyanlar için de iyi, ilerisi için de.
Kullanacak olduğun zıpkının önce tetik-tertibatını incele, plastik veya sert mika plastiklerden kaçın, metal olmasını ve içinin yay tertibatını orada açtırıp bak ve krom metal olduğunu gör.
Çünki elinde dağılır yada lastiği çekerken parmaklarını parçalarsın.
Yorumları: 2,662
Konuları: 70
Freesub deneyin arkadaşlar. ben geçen sene taş altı için 75 lik aldım çok memnun kaldım. kullanmadığım zıpkın kalmamıştı hiçbir zıpkından bu kadar memnun kalmadım. 7-8 ay önce 120 lik freesub aldım mükemmel bir tüfek. deneyin görün bu tüfekten memnun olmayan bir arkadaşla karşılaşmadım üstelik yerli malı ve fiyatlarda uygun.
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
barış free sub ı bende duydum,hatta araştırdım bende bir şikayet duymadım...şimdilik tüfek powerpoint var,taşaltınada 60 lık nemrot kullanıyom, idare ediyorlar..ama ileride bir free sub almayı düşünüyorum...bilgiler için teşekkürler..