cumartesi gecesi saat 11 de sarısungur göletine gittik ahmet trabzonda olduğu için yoktu bende fotoğraf makinasını almayı unutmuşum..evde çektiğim bir kaç foto...
melek sezai sarı kadir ayrı guruplarla oradaydılar.....
Arkadaşım ne takım ne yem kullandın dimi yaa bilen var bilmeyen var anladığım kadarıyla yem olarak çakmak kullanmışsın hehe demekki piknik tüpü koysan ne sazan çıkacak walla
daha büyüklerine nasip olsun
Abi sazan bulamaz olduk artık Hüso abi sen yine iyi yakalamışsın ben bugün yakalayamadım, memlekete dün geldim.Pazar günü kızılırmakta soluğu aldım.Devamlı gittiğim bir yer vardı dinamit atmışlar bende usanmadan yılmadan olta salladım bu gün o bölgede sazan yakalayacağım diye bir an aklımdan geçti:Acaba amatör balıkçılığı bıraksam mı diye zaten yılda bir kaç kez az gidiyorum temelli gitmeyeyim diye düşündüm.
H.A.R.U.N yazdı:Arkadaşım ne takım ne yem kullandın dimi yaa bilen var bilmeyen var anladığım kadarıyla yem olarak çakmak kullanmışsın hehe demekki piknik tüpü koysan ne sazan çıkacak walla
daha büyüklerine nasip olsun
heheheheh çok güzeldi harunum heheheheh çakmağı ağzının büyüklüğünü göstermek için koydum...yem her zamanki gibi konserve mısır..yav bilmeyenler özelden mesaj atsın heheheheheh