Dün ögleden sonra hem biraz hava almak hemde biraz stres atmak için bizim turna göllerine gittik aslında amacımız piknik ve mangaldı ama ben giderken oltalarımıda götürdüm biraz denemeler yaparım diye.
Sonuçta birtane limit altı turna yakaladım onuda saldım.
Ben balıgı saldıktan sonra benim balıgı yakaladıgımı görüp bakmaya gelen iki çocuk balıgı saldıgımı söyleyince öyle şaşırdılarki niye saldıgımı sordular bende onlara her balık için limit ve ölçü oldugunu limit altı küçük balıkların salınması gerektigini anlattım umarım anlamışlardır.
videosunu ekliyorum siteye birkaç tanede göl resmiyle beraber.
Maksat bütün haftanın yorgunlugunu stresini atmaktı onuda attım zaten buralarda yürümek manzara inanın insanı çok dinlendiriyor ve huzur veriyor.
Bütün balıkçı dostlara rastgele ve iyi avlar dilerim.
hassasiyet için teşekkürler çocuklara güzel bir bildi olmuş akıllarından çıkmaz inşallah.
youtube kapalı olduğundan videoyu seyredemiyoruz siz nasıl ekledinizki onu anlamadım.
mesut örnek davranışın için teşekkürler geçmiş raporlarda sormuştum kullandığın kaşıkları foto gelmedi mesutum kaşıkları götürmeyiz merak etmebide onların resimlerini koyarsan ii olur..
YOUTUBE AÇILMIŞ
araphüso26 yazdı:mesut örnek davranışın için teşekkürler geçmiş raporlarda sormuştum kullandığın kaşıkları foto gelmedi mesutum kaşıkları götürmeyiz merak etmebide onların resimlerini koyarsan ii olur..
YOUTUBE AÇILMIŞ
abicigim kaşıkları geçen raporda eklemiştim görmedin galiba aşagıdaki linkte