Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
BAYTAR Ruhan bey hoşgeldiniz
Aramıza hoşgeldiniz paylaşımlarınızı bekliyoruz, güzel va faydalı bir bilgiyle giriş yapmışsınız tekne konusunda, katılımlarınız daim olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
hoşgeldiniz ruhan bey rastgele iyi paylaşımlar dilerim.
balığa hasret yaşamak zor
Bul
ruhan bey ailemize hoş geldiniz.Alkiskeyifli paylaşımlar dilerim.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Hoş geldiniz
Bul
ruhan bey aramıza hoşgeldiniz...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
aramıza hoş geldiniz keyifli paylaşımlar dilerim,,,,,,,,,,,Gulumse
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
hoş geldiniz hoş bir yere geldinizRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Sitenin bir prosedürünü farketmemişim, özür dilerim. Güzel bir gelenek olmuş, yeni gelenin kendini tanıtması. Hoş bir yere geldiğim aşikar.

Beni şaşırtan, iletilerin eski tarihli olmasıydı. Anladığım kadarıyla site olarak en azından bir kez zorluk aşılmış. Çok sevindim aşılabilmiş olmasına.

Bir iletide merhaba dememle, bu kadar "Hoşgeldin"'le karşılaşmak güzel oldu. Beni mahçup ettiniz, ama daha çok kıvandırdınız, sağolun.

Biraz kendimi tanıtayım o zaman, madem âdet böyle!

Mesleğim Veteriner Hekimlik ama, doğrucu Davut'luğum yüzünden sürdüremedim, esnaf olamadım. Geçmişten başlarsak, sinema makinistliğinden paraşütçülüğe kadar yaptım. Ama her elattığım konuda enaz kalfa düzeyinde olmak üzere.

Son çalıştığım işler hava kargo, masif mobilya imalatı, takım çelikleri ve yüksek alaşımlar.. Yılbaşından beri kendi yolumu çizmeye karar verdim, çalıştığım şirketten ayrıldım, kendi projelerimin peşine düştüm. (Serde biraz Zihni Sinir'lik var da! Siyirdim)

Şevkimin biraz kırıldığı şu sıralar, bir arkadaşımın teknesinin dümenini yapıyorum. Bir aya kadar inecek denize galiba, balık hasretimiz de sona erecek. (Alan çıktığında satmazsa!!)

Fakülte diplomam dışında paraşüt A brövem, A2-B sürücü belgem, Amatör Denizci ehliyetim ve A(+) kanım var. (Gerek duyulursa lütfen bir gün önceden iletin!)

Siteyle tanışmam maalesef geç oldu. (Başka bir konuda google aramamda karşılaştım!) 15 Mayıs içimde ukde kaldı doğrusu!! Snifsinf

Deneyimlerim ve malzeme-mekanik bilgimle dostlara yardımcı olabilmeyi umuyorum. Çok uzun süredir balığa çıkamadığımdan (Kıyı balıkçılığı bana göre değil, illa tekne olmalı!) geliştirdiğim yenilikleri deneyemedim. Denedikçe ve sonuç aldıkça elbet sizlerle paylaşılacak.

Güzel bir aileye katılmak beni çok mutlu etti. Genelde İzmir 1. Sanayi'de olurum. Zorda kalan dostlar aramaktan çekinmesin, dostlar bu günler içindir!

Rastgele..

Not: Hep "BEY!" diye hitabetmişsiniz! Başvuru formunda cinsiyet bölümü var mıydı, hatırlayamadım!
Bul
bey demekle hata yaptıysak özür dileriz.. cinsiyet yok ancak bayanların pek ilgisi olmaz diye düşünmüştür herkes, burda aradığınız biçok şeyi bulabilirsiniz, siizinde aktif olarak katılımlarınızı bekliyoruz siteye.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Ruhan arkadaşım hoşgeldiniz, katılımcı ve paylaşımcı olmanız dileğiyle....Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hoşgeldiniz yaser2sultan 0 696 16-01-2015, 09:48
Son Yorum: yaser2sultan
  Novandan hoşgeldiniz Novandan 17 1,980 28-09-2012, 22:43
Son Yorum: tahsinmersin
  mustafa altun hoşgeldiniz mustafa_altun 17 2,519 07-08-2012, 09:31
Son Yorum: cranium
  dengesel hoşgeldiniz dengesel 17 2,635 18-05-2012, 20:46
Son Yorum: orhanekmekci
  engin senev aramıza hoşgeldiniz LeVrEkCi 11 2,479 16-09-2010, 08:26
Son Yorum: yycolak
  Değerli Üstad, sevgili Burak Karadeniz(uluç) tekrar Hoşgeldiniz Bahadır Sarıca 47 6,128 08-03-2010, 10:42
Son Yorum: Burak Karadeniz
  kutdam hoşgeldiniz LeVrEkCi 13 2,544 03-12-2009, 03:15
Son Yorum: yycolak
  sezayi bey hoşgeldiniz LeVrEkCi 21 4,099 13-11-2009, 20:18
Son Yorum: Albatros-gr
  sportmen avcı hoşgeldiniz sportmen.avci 41 4,583 22-10-2009, 18:38
Son Yorum: aygroup
  Hes55 aramıza hoşgeldiniz LeVrEkCi 19 2,532 12-07-2009, 23:41
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 2 Ziyaretçi