Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Novandan hoşgeldiniz
Merhaba iyi akşamlar herkese, ben yeni üye oldum ve çok fayda göreceğimi hissediyorum, Balık tutmaya müthiş heveslendim zamanım ve şartlarım çok uygun izmirde yaşıyorum her tarafım deniz, ancak bana şu anda amatör bile denmez çünkü balık tutmakla alakalı çok bilgiye sahip değilim yani tam bir acemiyim, 250-300 tl bütçem var bu para ile nasıl bir olta-kamış ve gerekli malzemeleri alabilirim ve neler tavsiye edersiniz(Kamış markası,misina,iğne vs vs vs) ve nasıl olmalı, vaktinizi alacağım ama yardımcı olursanız çok çok sevinirim,şimdiden tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Bul
halil bey aramıza hoşgeldiniz,vaktimizi almazsınız bizim zevkimi bu görevimiz bu Gulumse,
nerede ne tür av yapacağınıza göre malzemeler değişir,teknedenmi?karadanmı?
bu bütçeyle güzel takımlar alabilirsiniz.
herkes düşüncesini yazacaktır,benim favori kamışım lineaeffe dir,
lineaeffe nin 450 lik surf kamışını okuma nın surf kafa br makinesini alırsanız hemen hemen her avda rahatça kullanırsınız.
bu hobiye başlarken bunlar fazla fazla yetecektir ama buraya bulaştınızmı 1 sene sonra birkaç kamış birkaç makineye doğru gidersiniz.
diğer cevaplar ve sizin vereceğiniz bilgilerle malzemeniz şekillenecektir.acele etmeyip cevapları beklemeniz iyi olur.rastgele.
Bul
Aramıza hoşgeldin Halil,keyifli paylaşımlar dilerimGulumse
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:Aramıza hoşgeldin Halil,keyifli paylaşımlar dilerimGulumse

Hocam hoş bulduk teşekkür ederim, hafta sonu seferihisar azmak koyundaydık çok zevkli bir av oldu (tabii ben kenardan seyrettim) ancak çok heveslendim, malzememi tamamlayıp hafta sonu bismillah demek istiyorum:Gulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:halil bey aramıza hoşgeldiniz,vaktimizi almazsınız bizim zevkimi bu görevimiz bu Gulumse,
lineaeffe nin 450 lik surf kamışını okuma nın surf kafa br makinesini alırsanız hemen hemen her avda rahatça kullanırsınız.
bu hobiye başlarken bunlar fazla fazla yetecektir ama buraya bulaştınızmı 1 sene sonra birkaç kamış birkaç makineye doğru gidersiniz.
diğer cevaplar ve sizin vereceğiniz bilgilerle malzemeniz şekillenecektir.acele etmeyip cevapları beklemeniz iyi olur.rastgele.

Önerinizi yarın sabahtan itibaren değerlendireceğim (formdan paylaşırım) evet dediğiniz gibi sanırım bununla kalmam bir yıla kalmaz takımı iki üç yaparım gibime geliyor,saygılarGulumse
Bul
LeVrEkCi yazdı:halil bey aramıza hoşgeldiniz,vaktimizi almazsınız bizim zevkimi bu görevimiz bu Gulumse,

Bu arada izmirde yaşıyorum kara avcılığıda olacak hafta sonları çeşme ve çeşme altından tekne ile avlarada çıkacağız inşallah.
Bul
Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim. Söz konusu bütçe başlangç için iyidir. Kıyı avcılığı mı yoksa tekneden av yapmayı mı planlıyorsunuz. Benim tavsiyem bu işi bilen İzmir'deki arkadaşlarımızla bire bir konuşup buluşarak çantanızı hazılamanz olacaktır. Zamanla katılacağınız av çalışmaları sizi zaten mecbur edecek ve her ava uygun malzemeleriniz olacaktır. Tekrar hoşgeldiniz76
Bul
ALTAYLI yazdı:Hoşgeldiniz keyifli paylaşımlar dilerim. Söz konusu bütçe başlangç için iyidir. Kıyı avcılığı mı yoksa tekneden av yapmayı mı planlıyorsunuz. Benim tavsiyem bu işi bilen İzmir'deki arkadaşlarımızla bire bir konuşup buluşarak çantanızı hazılamanz olacaktır. Zamanla katılacağınız av çalışmaları sizi zaten mecbur edecek ve her ava uygun malzemeleriniz olacaktır. Tekrar hoşgeldiniz76

Çok teşekkür ederim hoş bulduk, genelde kıyı avcılığı ağırlıklı olacak ancak çeşmeden hafta sonları Tekne ile balık avı turları var onlara katılmayı düşünüyoruz arkadaşlarla (üç arkadaşız) tabii zamanla tecrübem mutlaka artacaktır ancak siz değerli tercrübeli arkadaşlardan öğreneceğim çok şey olacaktır, burda çok güzel faydalı paylaşımlar var çok memnun oldum,her kese saygılar...Gulumse
Bul
ailemize hosgeldin Halil..Gulumse
paylasimlarini bekliyoruzSeerf
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:ailemize hosgeldin Halil..Gulumse
paylasimlarini bekliyoruzSeerf
Hocam hoş buşbulduk,teşekkür ederim. Yaklaşık 2.5 saattir forumu inceliyorum bu güne kadar balık avı ile bilmediğim o kadar bol ve güzel bilgi okudumki çok keyif aldım, zannediyorumki bundan sonra balık tutmak benim iin baş hobi olacaktır, çünkü o kadar çok bilinmesi ve keşfedilmesi gereken yönleri varki, bende öğrenmeyi ve araştırmayı seven biriyim, ilk avıma bu hafta sonu çıkacağım başarabilirsem küçük büyük ne tutabilirsem buraya fotolarını koyacağım sözSiyirdim saygılar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hoşgeldiniz yaser2sultan 0 696 16-01-2015, 09:48
Son Yorum: yaser2sultan
  mustafa altun hoşgeldiniz mustafa_altun 17 2,514 07-08-2012, 09:31
Son Yorum: cranium
  dengesel hoşgeldiniz dengesel 17 2,635 18-05-2012, 20:46
Son Yorum: orhanekmekci
  engin senev aramıza hoşgeldiniz LeVrEkCi 11 2,478 16-09-2010, 08:26
Son Yorum: yycolak
  Değerli Üstad, sevgili Burak Karadeniz(uluç) tekrar Hoşgeldiniz Bahadır Sarıca 47 6,128 08-03-2010, 10:42
Son Yorum: Burak Karadeniz
  kutdam hoşgeldiniz LeVrEkCi 13 2,544 03-12-2009, 03:15
Son Yorum: yycolak
  sezayi bey hoşgeldiniz LeVrEkCi 21 4,099 13-11-2009, 20:18
Son Yorum: Albatros-gr
  sportmen avcı hoşgeldiniz sportmen.avci 41 4,580 22-10-2009, 18:38
Son Yorum: aygroup
  Hes55 aramıza hoşgeldiniz LeVrEkCi 19 2,531 12-07-2009, 23:41
Son Yorum: bucalıfikret
  Hoşgeldiniz(erhansozer)... Bahadır Sarıca 15 2,938 09-06-2009, 09:00
Son Yorum: fotokopici

Hızlı Menü: