Evet yegenin Taner bir günlüğünede olsa istanbula geldi ve usta birliğine gitti. Kaldı 4 ayı. Biz genelde beraber balığa çıkardık. Onsuzda pek zevki olmuyor açıkcası. Neyse yegenim olmadan ( tabi olmasını çok isterdim) kuleliye öğlen saatlerinde gittim. Meşhur mimlenmiş yere gittiğimde kimse yoktu. Balıkta pek çıkmıyordu zaten akşama doğru biraz yaptı balık ne topladıysam o zaman vurgunu vurdum. Yaklaşık olarak 1.7 kilo yakalamışım Ama genede güzeldi boğaz havası bambaşka oluyoo.
dayı yeğen nice avlara çıkarsınız inşallah izinde 1 satte olsa olta atabilse iyi olackaktı kısmet değilmiş.
bereketli olsun tavalık bol bol çıkmış afiyet olsun rastgele
Bereketli ve afiyet olsun Musa bey, Nihat'ın dediği gibi birlikte olta atacağınız çok günler var inşallah.Acemi birliği göz açıp kapatıncaya kadar bitti zaten,bir bakmışsınız tezkereyi almış ve karşınızda.Allah sağlık versin günler o kadar çabuk geçiyor ki ..
taneri askeri gönderirken tanıdım sitede bir çok arkadaşı sayesinde sizinlede sitede tanıştık
balıklar çok güzel tanere selamlar
O BOĞAZIN BİR NUMARALI BALIKÇISI BENİM HAYATIMIN AVINI ORDA YAPMIŞTIM NE TUTTUĞUMU NİHAT ÇOK İYİ BİLİR FOTOLARI ONDAYDI.. heheheheheheh
musa abi bereketli olsun tavalıkların maşallahı var,yiğeniniz taner le birlikte nice avlar yapmanız dileklerimle.sayılı gün gelir geçer,kazasız belasız yapar gelir bizim dostumuz taner...paylaşım için teşekkürler..