Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
izmirde nereye gideyim???acil
selamlar abilerim ben yarım saat içinde çıkacağım da karar veremedim neresi balık yapar hava pek uygun değil fakat şansımı denerim en azındanSmile
küçükbahçe mi yoksa baska biryermi acil söyleyin lütfenSmile
Bul
türkün izmirden kimse yok galiba sitede havada bozuk dion boş ver bugün gitme yarın gidersin her şeyde vardır bir hayırRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
abi hırs yaptım hırs gidecem valla hatta cıkıorum smdiSmilebana yol göstermek isteyen varsa lütfen arasn cepten 5543413225 silmesseniz bugunluk numarayı sevnrmSmile
Bul
rast gele o zaman kardeşim inşallah istediğine kavuşursun ehehehehehWinkRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
hüseyin abi gittik gittik de hatta hava da limanlıkdı ttam avlanaak gibi balıklıova yı gectik güzel bi koy bulduk ama gel gelelim asfalttan cıkmak zorundaydık toprak yola girdik yol da 1 gün önce yagan yagmurun etkisinden bataklık gibi olmus yaklasık 2 km topraktan gittik ve battık motorun lastıkler tamamen camur ve camurluklarında içine sıkısmıs gece saat 1 ellemerimizde biraz temiedik yavas yavas elle iterek gaz verdik ve zorla cıktık kendimizi yola zor attık hadi dönelim yeter bu kadar macera deyip yola koyulduk önümüzde 80 km yol vardı 40 km yaklasık 140 km hızla giderken bir koku aldık ve baktıkkiön lastık içerde kalan ve sertlesen toprak sayesinde bayağa bir erimiş yine el attık ve yavas yavas giderek benzinci bulup orda tamamen temizledik ve saa 3 de izmirdeydikSmile saygılar
Bul
orhan abinin söylediği küçükbahççeye gitmekti aslında amacımız balıklıova da bir kaç olta atıp fakat olay bu şekilde gelişince biz neşe kalmadı tabi bir daha karaburun a zor giderimBig Grin
Bul
geçmiş olsun türkün bidahiki sefere rast gelsin,,,,,,,,,,,,,,,
osmanlı balıkcılık takımı,,,,,,
madein,,,osman
Bul
saol ya valla bundan sonra yok öle bilmediğim yerlere gitmemBig Grin güzelbahçe körfez inciraltı sahilevleri gümüldür seferihisar sığacık urla çeşme falan yaparım geçen seneki gibiBig Grin
Bul
saol ya valla bundan sonra yok öle bilmediğim yerlere gitmemBig Grin güzelbahçe körfez inciraltı sahilevleri gümüldür seferihisar sığacık urla çeşme falan yaparım geçen seneki gibiBig Grin
Bul
türkün ben sana demiştim her şeyde bi hayır vrdır gitme die ama olsun bunlar işin tuzu biberi ucuz atlatmışsınız motorda hatta arabada 140 km çok fazla geçmiş olsun.Rose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  acil yardımınıza ihtiyacım var... dgnltn 6 1,193 20-07-2016, 15:03
Son Yorum: nurideniz34
  Tasarım Konusunda Acil Yardım trenchtown 14 2,505 16-01-2015, 00:32
Son Yorum: DeLi_KuRT
  izmir Mordoğan dan bi dost arıyorum acil. doktor 23 3,263 04-04-2013, 12:06
Son Yorum: doktor
  İlgi: izmirde temiz balık avı nerde (2) süleyman7066 76 8,960 01-01-2010, 00:07
Son Yorum: süleyman7066
  LÜfer,sarikanat,Çİnekop İÇİn acİl yardim shipmen 13 3,503 03-10-2009, 19:16
Son Yorum: istavrit
  Acil Yardım!!! Yusuf_zr 13 3,014 08-03-2009, 16:04
Son Yorum: Yusuf_zr
  Acil Boru kurdu lazım balıkoltası 6 2,374 10-10-2008, 17:26
Son Yorum: balıkcı uğur
  virüs acil yardım bucalıfikret 3 1,807 03-04-2008, 20:47
Son Yorum: artiz
  acil yardım lutfen. Tropheus 4 1,779 07-10-2007, 11:06
Son Yorum: Tropheus
  Acil yardımlarınız... Vakanoyama 16 3,321 04-06-2007, 19:39