Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
::KARA HABER:: Balık tutana ceza
Artık Türkiye icsuları ve denizlerinde özallikle boğazlarda balık tutmak yasaklanıyor ve 100 ytl ceza geliyor
Su ürünleri yasasında AB ye Uyum sağlamak maksadıyla değişikliğe gidiliyor
Hükümet değişiklik öngören yasayı TBMM ye gönderdi
Profesyonel ve amatör balık avı yapanlar ceplerinde izin belgesi olmadan av yaptığı taktirde 100 ytl ceza ile karsı karşıya gelecek
Yeni düzenlemelerin neler getirip neler götüreceğini kestirmek hiçde zor değil görünen uygulamaların iyi niyetli olmadığı ortada
Pardon birisi bana bir çimdik atsın ben kendi ülkemdemiyim yoksa rüyadamı
Sad .( Sad

Kaynak :Medyadan derleme
Bul
yettiler harun her şeyin suyu çıktı avrupa birliğ iadı altında her şeyin altını oydular maaşlara gelince afrika birliği standrtı.. AB ye canım sıkıldı iyice yettiler artık... ben istemiom ab falan filanRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
aha benim düşüncelerim =?)(/&%+%&7908*0987654#½${[]}\][{½
YA arkadaş iznn kağıdını şöyle anlarım sen benim kıyılarıma balık tutanlar için özel platformlar yağpacaksın sarayburnuna üsküdara karaköye kuleliye sarıyere arnavutköye ve benzeri gibi Türkiyenin balık yapan her köşesine suyumu koyacaksın tuvaletimi koyacaksın kötü havada barakamı koyacaksın ve her bir platform en az 500 kişilik olacak o zaman benden para kopartmak için belge falan iste
Yok kardeşim bu ab nin sadece yasaklar ve kısıtlamalar cezalar bölümünü uyguluyoruz
diğer yanları kimsenin işine gelmiyor ( Mesela Avusturalyadaki gibi balık tutan insanlara yapılmış lavabosu tuvaleti olan balık tutma platformları ) oooof anam offff keşke bir 50 sene önce doğsaydımda bu günleri görmeden mefta olsaydım
Bul
gerçekten bu sabah tv de haberlerde dinledim ,ne biçim bi yasak bu yaw hay ben onların uydurma yasalarına flvb mpktrkfğpıkş356565hdfhoj İSTEMİYORUM ab falan sabah sabah uyuz ettiler ya tepemden ateş fışkırıyo.
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
yalova tatar yazdı:gerçekten bu sabah tv de haberlerde dinledim ,ne biçim bi yasak bu yaw hay ben onların uydurma yasalarına flvb mpktrkfğpıkş356565hdfhoj İSTEMİYORUM ab falan sabah sabah uyuz ettiler ya tepemden ateş fışkırıyo.
kızma birader büyüklerimiz iyisini bilirAlkisAlkisAlkisHadiordan
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
istavritci yazdı:kızma birader büyüklerimiz iyisini bilirAlkisAlkisAlkisHadiordan

sayın büyük balık hay senin büyüklerine .heriş bitti bu kalmıştı.tekneleri kontrol altına almıyorlar hep ufak işlerle uğraşıyorlar.
Bul
fotokopici yazdı:sayın büyük balık hay senin büyüklerine .heriş bitti bu kalmıştı.tekneleri kontrol altına almıyorlar hep ufak işlerle uğraşıyorlar.
sayın balıkçım bu güne kadar hep öyle olmamışmıdır bu ülkede böyle konuştuğunu sakın büyüklerin duymasınNayirolamazRolleyesBaby
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
hayırlısı neyse o olsun diyim ne diyim bu saatten sonra.
Bul
ya ben şunu anlamış deyilim AB olmasa ölecez sanki ne önemli bişimiş ya sanki memleketin başka derdi yok
Gideceği limanı bilmeyene rüzgar ne yönden eserse essin fayda etmez.
Bul
Hahahahaha gülerim ağlanacak halimize. Dokunmayın Hasan'ıma gerisi malum
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  kuzenimin balık lokantası LeVrEkCi 31 4,892 21-09-2012, 18:01
Son Yorum: LeVrEkCi
  5 Vinçlik dev balık! maxtar 26 6,711 11-02-2012, 02:27
Son Yorum: araphüso26
  Büyük Balık REKOR KIRILDI tuzunler 35 11,226 04-08-2011, 01:07
Son Yorum: ALTAYLI
  Akciğerli balık, denizde nefes alamaz! LeVrEkCi 13 3,758 03-08-2011, 13:31