Yorumları: 209
Konuları: 14
arkadaşlar bildiginiz gibi yuo tube türkiyeden kapatıldı.ne zaman gelir bilinmez bence açılmasada olur çünkü ATATÜRK e hakaret eden bir site açılsa ne olur açılmasa ne olur neyse buna başka bir çözüm bulamazmıyız başka bir site yokmu,yapılan avları izleye bilecegimiz bir yer varsa yazarsanız sevinirim...
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
şu anda youtube ayarında google video var ama tabi ekleme ve siteye yükleme nasıl yapılır bilemiyorum. bu konuda pretiği olanların denemesi gerek ben daha önce hiç atmadım çünkü video.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
mehmet arkadaşlar ilgileniyolar bi iki denemeden sonra kendi çektiklerimizi yükleye bileceğimiz sağlam bi site arıyolar
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 185
Konuları: 32
ben bu konuyu araştırıyım erden abi
---izlesene.com
---vidivodo.com
benım bıldığım bunlar var ama şuan işyerimizdeki bilgisayarlarda filitre olduğu için bu sitelere ben giremiyorum müsait olduğumda bunu araştırırm ama sizlerde bakarsanız olur yani....
Yorumları: 209
Konuları: 14
arkadaşlar ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Şu Beyaz'ın pikniktüpü de olabilir. Youtube konusunda malum daha once de boyle şeyler oldu ama bildiğim kadarıyla orda rahatsızlık verici videoların şikayet edildiği bir bölüm var. O şikayet yapılsa sorun daha önce çözülecekdi belki.
Sonucta milyon tane güzel paylaşım olan bir yeri bir kaç salak paylaşım yüzünden kapatmak çözüm değil.
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
okay bende şimdi tr tube yi buldum güzel videolar var üye oldum ama şifrem gelmedi daha
hele bi şifre yollasınlar dendede videolar var onları yollucam
*
Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
bekliyelim sagam biyer ayarlarız olmadı link vererek hallederiz ne yapalım.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
www.görüntülerim.com
diyebilirim. ben geçen sene buaraya sitemizin reklamını göndermiştim.bir inceleyin isterseniz.
buda reklamımızın linki
http://www.goruntulerim.com/search_resul...s&x=33&y=8
[url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Yorumları: 8,543
Konuları: 276
Piknikyube'yi inceledim ve şimdi üye oldum. Video yükleme koşullarını da aşağıya aldım.Bir video yükleyerek deneme yapacağım. Sizlere haber veririm.
- Videolarinizin görüntü kalitesinin iyi olmasi için 320x240px çözünürlükte, XVid veya DivX olarak kaydettikten sonra PiknikTube'a göndermenizi tavsiye ederiz.
- Videolarinizin AVI, MPG, MPEG, VOB, 3GP, FLV, MOV, MP4 veya ASF uzantisina sahip olmalari gerekmektedir.
- PiknikTube'a en fazla 100MB büyüklügünde video dosyayi gönderebilirsiniz.
Gönderdiginiz videolar site yöneticileri tarafindan incelendikten sonra yayina alinacaktir. Içerigi uygun bulunmayan videolar haber vermeksizin PiknikTube'tan silinecektir.
- Lütfen telif haklari kanunlariyla korunan eserleri PiknikTube'a göndermeyiniz. Olusabilecek her türlü ihtilaftan ötürü PiknikTube sorumlu degildir.