Yorumları: 1,335
Konuları: 27
01-12-2014, 01:57
(Son Düzenleme: 01-12-2014, 15:48, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
sevgili dostlarım bildiğiniz üzere şuan bosna hersek ülkesindeyim ve yaklaşık altı ay daha buradayım, buraya gelmeden önce yıllık izinim esnasında eylül ayı başlarında trakyanın bazı barajlarında sportif olarak avcılık yaptım, memleketimin barajlarında yaptıgım sportif avcılık videosunuda sizlerle paylaşmak istedim. Youtube sayfamda daha 20 kadar balık yakalama ve salım videosu olmakla birlikte bu videoları sizlerle peyder pey paylaşacagım. saygılarımla
[YOUTUBE]o-6TdA1BeTI[/YOUTUBE]
https://www.youtube.com/watch?v=o-6TdA1B...cPxz2Y0Gmw
İlahi Azrail Sen Adamı Öldürürsün...
Yorumları: 1,219
Konuları: 16
Teşekkürler Altan bey duyarlılığınız için
Bilecik göletlerinde çoğu zaman dek geliyor 1 karış sazanı bile alıyorlar
Yorumları: 1,219
Konuları: 16
Daha söyleyecek çok şey var ama o insanlara
ne anlatsak boş insanın içinde olmadığı zaman boşa konuşmuş oluyoruz
Yorumları: 5,885
Konuları: 137
Tebrikler ALTAN bu duyarlı davranışın için
yaser2sultan yazdı:Teşekkürler Altan bey duyarlılığınız için
Bilecik göletlerinde çoğu zaman dek geliyor 1 karış sazanı bile alıyorlar
rica ederim, herşey doga için, büyük bir keyifle saldım balıkları, hatta birçok videom daha var onlarıda peyder pey paylaşacam, ben salmazsam,sen salmazsan el kadar balıgı alıp götürürsek bizi geçtim çocuklarımız ne yakalayacak? sazan balıgını fotolardamı görsünler? yok olursa bu balık ne geçecek elimize? bilecik pelitözü barajında, bilecik çavuşköy barajında yıllar önce çok iri sazanlar aldım pelitözünde hala var o iri sazanlardan ancak gezdim gördümki pelitözü barajı mesire yeri yapılmış heryerinde grayderler gezmiş düzlemiş dagı taşı o balık o ses gürüldü patırtıda nasıl gelsin oltaya, yaşadıgı okadar sitres yüzünden o iri balıkları almak imkansız şu anda, hele hele birde el kadar pabuç kadar balık alınıp eve götürülürse işte ozaman sonumuzu hazırlarız. usulsüz avcılıgı ihbar etmek vatandaşlık görevidir, polis-jandarma gelene kadar bekleyin gelmezse tekrar arayı ısrarcı olun yine gelmezse BİMER e veya il jandarmaya ilçe jandarma şikayet yazın, bizler koruyacagız bu nesli bu balıgı, bu balıgın düşmanı çok dostu yok denecek kadar az
yaser2sultan yazdı:Daha söyleyecek çok şey var ama o insanlara
ne anlatsak boş insanın içinde olmadığı zaman boşa konuşmuş oluyoruz
kesinlikle katılıyorum ancak hiç tanıdık bildik demeden şikayet edersek biraz düzelecektir durum, en azından sizin gidip gezip gördüğünüz esnada düzelmesi için çaba sarf edilmiş olacaktır
Yorumları: 7,892
Konuları: 199
Altan bu davranışından dolayı seni

yorum.
Keşke herkes senin gibi geleceği düşünen bu hareketi yapabilse.
Tebrik ederim
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
tebrikler altan,herkes bunu yapabilse doğa iyice canlanacak da ne yazık bunu herkes yapamaz.teşekkürler.
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
eline yüreğine sağlık altancım.duyarlı olmak gelecek için çok önemli.teşekkürler.
Yorumları: 4,661
Konuları: 111
tebrikler Altan,çok doğru yaptın.ellerine sağlık.