22-03-2008, 20:41
(Son Düzenleme: 22-03-2008, 20:46, Düzenleyen: yalova tatar.)
sayın balıkçılarım gelmeyince bende bıradırla kendimi denize attım acayip yunus vardı saolsunlar ,çünkü hep etrafımızda tur attılar bizde balığı çektik ,videoda yaptım ama yutubede problem varmış ,neyse bide bıradır yavru kırlangıç çekti resimden sonra direk suya iade aşağı yukarı 4 kilo yakaladık limana gittim hacı abime yarısını verdim onunda kurtları hareketlensin diye sonuç olarak eve geldik mangalı yarın akşam şimdi zaten kafam güzel saygılar.ahhhh sayın balıkçılarım ahh
son resimler yalova balıkçı limanı hacı abime balıkları bıraktığım zaman güzel yer herkesin görmesi gereken bi yer kokusu bile başka
ha bide hala lez kaybolmamış misinalarım sarı renk aldı anasını satayım.
kasa ganimet denizde denk geldi aldım kasadaki balıkların saati ile limanın saatine dikkat çünkü o arada güzel balık balık aldım yani resimlemeyi unutmuşum hacı abiyide resimlememişim bak sen yaw bidakine kısmetse.
son resimler yalova balıkçı limanı hacı abime balıkları bıraktığım zaman güzel yer herkesin görmesi gereken bi yer kokusu bile başka
ha bide hala lez kaybolmamış misinalarım sarı renk aldı anasını satayım.
kasa ganimet denizde denk geldi aldım kasadaki balıkların saati ile limanın saatine dikkat çünkü o arada güzel balık balık aldım yani resimlemeyi unutmuşum hacı abiyide resimlememişim bak sen yaw bidakine kısmetse.
*Erden tuna 1963 YALOVA
YA SEV YA TERKET
YA SEV YA TERKET