Herkese selam, bugün havayı güzel görünce dayanamadık ve ben,Erol77 ve arkadaşımız Metin öğleden sonra denize çıktık. Önce yemli aradık bayağı dolaştık ama 2 mezgit ve birkaç haniden başka birşey bulamadık. Sonra başladık istavrit için çapari sallamaya. Etrafımızda yunuslar cirit atıyordu.O yüzden bugün biraz verimsiz oldu. Yaklaşık 3 kg.kadar istavrit tutuldu.Saat 17 den sonra iş çıkışı Tatar teknesiyle geldi yanımıza.Bir süre birbirimize bağlı çalıştık. Bu arada Tatar'ın fotolarını ben, bizim fotoları Tatar çekti.Online olunca bizim fotoları koyar herhalde.
(Zaman zaman küçük tabakalar halinde de olsa lez aktı etrafımızdan..)
güzel balıkçılık olduğu reisin halinden belli mehmet abi bide eskişehir çiftetellisi çaldıysanız deymeyin keyfine süpersiniz helal olsun mehmet abi saygılar.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Vay vay vay denizin haline bakarmızınız sinek kaydı traş ol ayna niyetine Mehmet abi erden almış çapariyi halay çekiyor galiba
Abi 3 renk çapariyi kullandınmı
[quote=doktor]güzel balıkçılık olduğu reisin halinden belli mehmet abi bide eskişehir çiftetellisi çaldıysanız deymeyin keyfine süpersiniz helal olsun mehmet abi saygılar.[/quote
İkinci fotoda Eskişehir çiftetellisi çalıyordu zaten doktor,belli olmuyormu..
H.A.R.U.N yazdı:Vay vay vay denizin haline bakarmızınız sinek kaydı traş ol ayna niyetine Mehmet abi erden almış çapariyi halay çekiyor galiba
Abi 3 renk çapariyi kullandınmı
Harun çaparilik floşlar yarın geliyor tedarikçimize.Turuncu renkli yok bende.Biraz da çesit malzeme alacağım onun için bekledim. Bu gün tüy ve yeşil sim karışık denedik.
köylüm hastanede işim çıktı birader rahatsızlanmış onunla ilgilrndim anca eve geldik doktor aynen eskişehir çiftetellisi çaldırdım balık başladı ama biz sadece beş adet aldık bide hamsi toplam altı yani anlıııcan onlarıda lakerdaya teslim ettik .kısmet buymuş
uuuuuyyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii çok güzel birgün ve güzel muhabbet varsın balık olmasın dostluk arkadaşlık sağ olsun balık her zaman tutulur rast gelsin afiyet olsun.
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTAR
İSTAVRİTCİ