Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03.09.09 Yalova
Dün akşam gerek eşimin nöbette oluşu gerekse içimi kemiren mırmır yakalama isteği beni 18:30 gibi yola çıkardı. Affet
İftarlık paketimi yaptırıp , termosumu , hazır çorbamı ve 3 şişe suyumu aldıktan sonra avlağa saat 19:00 gibi ulaştım.Happy
Takımları hazırlayıp suya saldıktan sonra pek bir vuruş alamadım , sonrasında top olanca kuvvutiyle patlar patlamaz orucumu açtım .
Yemek faslı bitiminde saat 20:05 gibi bir takımın yemlerini tazeleyip tekrar suya yolladım , ikinci takımı ayarlarken birden kamış olduğu yere devrildi , hemen koştum sonuç ilk ispari geldi.Smile
O heyecanla balığı çıkarıp poşete koyarken poşetin altı yırtılmazmı Hi , balık düştü kayaların içine, delirdim tabi hemen kafa lambasını alıp balığı buldum . Balığı almak o kadar zor olduki hemen hemen her şekle girmişimdir...Happy Allahtan kedilere kaptırmadım bunada şükür tabiki...Affet
Hemen takımı yemledip suya gönderdim , 2 dk geçmedi yine kamış yerde hemen çektim ve ikinci isparide saat 20:15 gibi çantaya girdi.Ohyandan
Sonrasında 2 takımı nasıl becerdiysem kumluk alanda bir yerlere takıp kopardım Snifsinf , saat 02:00 ye kadar beklememe rağmen başka vuruş alamadım .Hadiordan

Bu arada ay dolunay şeklindeydi yanıma gelen bir arkadaş bu durumda gece balığın yemi göremeyeceğini söyledi , banada mantıklı geldi 2 balığıda saat 20:15 e kadar aldım , sizleer ne düşüyosunuz bu konuda ???

Resimler aşağıdadır , daha iyileri sizlerin olması dileklerimle..

Not: Klasik 3 lü dip takımı ve deniz solucanı kullanılmıştır.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
Ismail onlar ispari degil..temiz sargos..bereketli ve afiyet olsunAlkisSeerf
orada onlarin buyukleride vardir kesin..
dolunayda baligin yemi gorememesi olayini pek onaylamiyorum.Baby.dolunaylarda yemlide cok balik aldigimiz var...onun icin soyleyen arkadasi suclamak istemem fakat,her duyduguna inanma..
rastgele
Bul
İsmail sorunlu da olsa balıkçılık maceranı güzel yaşamışsın , tebrikler Alkis Afiyet olsun Seerf

Dolunaylı gecelerde balık güzel alınır.Tam tersi yeniay döneminde zor olur.Çünkü yakamoz incecik misinayı balıklara sicim gibi kalın gösterir ve özellikle de iri balık yeme yaklaşmaz Wink Bu bugünlerde ay , av için çok müsait bir durumda Gulumse Bunlar da bendeki bilgiler.Yanlışım varsa lütfen düzeltin 76
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul
Ismail ben de dolunay vaktinden birkaç gün önce ve dolunay vakti çok balık aldım. Özellikle yaz aylarında bu olayı çok denedim. Bence de her söylenene inanma.
Balıklar için ve özellikle rapor için tebrikler .
Ruhumu dinlendiren tek şey, deniz...
Bul
Albatros-gr yazdı:Ismail onlar ispari degil..temiz sargos..bereketli ve afiyet olsunAlkisSeerf
orada onlarin buyukleride vardir kesin..
dolunayda baligin yemi gorememesi olayini pek onaylamiyorum.Baby.dolunaylarda yemlide cok balik aldigimiz var...onun icin soyleyen arkadasi suclamak istemem fakat,her duyduguna inanma..
rastgele
Teşekkür ederim Faruk abi , dediklerinizi dikkate alacağım , balığın sargoz olduğunuda öğrenmiş oldum bu arada , tekrar teşekkürler...
thunderbolt yazdı:İsmail sorunlu da olsa balıkçılık maceranı güzel yaşamışsın , tebrikler Alkis Afiyet olsun Seerf

Dolunaylı gecelerde balık güzel alınır.Tam tersi yeniay döneminde zor olur.Çünkü yakamoz incecik misinayı balıklara sicim gibi kalın gösterir ve özellikle de iri balık yeme yaklaşmaz Wink Bu bugünlerde ay , av için çok müsait bir durumda Gulumse Bunlar da bendeki bilgiler.Yanlışım varsa lütfen düzeltin 76
Evet biraz maceralı oldu ama sadece 2 balık , neyse bunada şükür , dolunay konusunda verdiğiniz bilgiler için teşekkürler...

cranium yazdı:Ismail ben de dolunay vaktinden birkaç gün önce ve dolunay vakti çok balık aldım. Özellikle yaz aylarında bu olayı çok denedim. Bence de her söylenene inanma.
Balıklar için ve özellikle rapor için tebrikler .
Teşekkür ederim demekki dolunay konusunda hemfikiriz , yeni avlarda yeni raporlarlarda görüşmek üzere...
[Resim: ax.png]
..::GONYA'lıyım, GONYA'lısın, GONYA'lı, GONYA'lıyız, GONYA'lısınız, GONYA'lılar::..
Bul
İsmail hocam bereketli olsun gönül isterdiki daha bol tutasın ama nasip neyse o olur..afiyet olsun..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
İsmail güzel bir gece geçirmişsin.
Daha bollarına inşallah.
Dolunay konusunda ben de arkadaşa katılamayacağım.
Moonphase 3.2 version bir proğram var.Ayın durumlarını gösteren bir programdır.Balık tutmaya elverişli günler olarak dolunay gösterilir.Ayrıca gece balık avlarında dolunayı da gözleriz.
Rastgele....
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Sayın hocam ellerine saglık valla. Güzel ve eylenceli bir av olmuş. balıklarda fena değiller hani..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
Balıklar iyiymiş İsmail,arkası gelseymiş keyfini tamamlayacakmış birdaki avında inşallah.Afiyet olsunAlkis
Bornova - izmir
Bul
kasap100 yazdı:İsmail güzel bir gece geçirmişsin.
Daha bollarına inşallah.
Dolunay konusunda ben de arkadaşa katılamayacağım.
Moonphase 3.2 version bir proğram var.Ayın durumlarını gösteren bir programdır.Balık tutmaya elverişli günler olarak dolunay gösterilir.Ayrıca gece balık avlarında dolunayı da gözleriz.
Rastgele....

Bende bu programın 3.1 i vardı .Yenisinin çıktığını şimdi senden öğrendim ve sevindim Gulumse
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  27-08-2013 Çiftlikköy-Yalova Lakerda 10 1,903 27-08-2013, 20:46
Son Yorum: Lakerda
  20/10 2011 yalova yalova tatar 44 5,380 26-10-2011, 23:08
Son Yorum: yalova tatar
  2 nisan yalova yalova tatar 38 6,391 07-05-2011, 07:28
Son Yorum: yycolak
  karışık av ve diğerleri yalova yalova tatar 35 4,924 11-11-2009, 23:11
Son Yorum: ufuktan26
  28.08.2009 Yalova Zıpkıncı 19 2,975 31-08-2009, 10:32