Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Uyari!!!
Arkadaşlar üye profilindeki bilgilerin gerçekçi olmasına özen gösterelim özellikle meslek ve yaş bilgileri. Kullanıcı profilinden( kp ) gerekli düzenlemelerin yapılmasını rica ediyorum bu konuda uyarıya gerek kalmasın lütfen
Bul
evet harun abi herkes duyarlı olsun bu konuda meslek yaş kan grubu hepsi çok önemli herşey olabilir hayattta.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
arkadaşar harunun adresini yazdığı you tube deki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.Sad
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Hüseyin Kararman yazdı:arkadaşar harunun adresini yazdığı you tube deki videoyu izlemenizi tavsiye ederim.Sad

hüseyin abi 3 dk.kadan ileri gidemedim bukadar adilik olmaz,, içim ezildi yemin ederimki
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
muratçaka yazdı:hüseyin abi 3 dk.kadan ileri gidemedim bukadar adilik olmaz,, içim ezildi yemin ederimki

Hüseyin Murat ilginize teşekkürler Benimde içim eziliyor Ama dünya malesefki moralimizi bozmayalım diye es geçecek kadar toz pembe değil bugün onlar yarın bizler ben tek başıma ne yaparım demenin zamanı geçti artık herkez tek başına çok şey yapabilir en azından birkaç günde bir mesai arkadaşına bakkalına çaycına anlatabilirsin q23q23 mesajı bana ait bunlar şaka değil gerçeğin kendisi bizler kendimize veya yakınlarımıza birşey dokunmadan sesini çıkarmayan insanlarız bu karekterimizde bir yerde son bulmalı
Konumuz bu değildi o yüzden konunun sapmamasını rica ediyorum ve bu mesajıma cevap yazmamanızı rica ediyorum lütfen bu gerçekleri ve cevaplarınızı sokaktaki insana bilmeyenlere anlatırsanız daha fydalı bir iş yapmış olursunuz hem geleceğimize hem gelecek nesillere
Bul
cevap yok izledim
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uyari!!!! VİrÜs... tedirgin SaZaN 20 4,141 29-06-2009, 09:03
Son Yorum: Zıpkıncı
  önemli uyarı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LeVrEkCi 24 4,809 27-08-2008, 08:48
Son Yorum: fotokopici
  Resİm uyari LeVrEkCi 1 2,372 29-07-2008, 00:17
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi