Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Resİm uyari
arkadaşlar lütfen balıkçılıkla ilgili resimler gönderin sitemize uygun balıkla ilgili olta olabilir balık olabilir balıkla ilgili olursa daha iyi olur düşünsenize herkes buraya yaşadıgı şehiri,memleketini,yabancı sitelerden alınmış 3metrelik yayını orkinosu,kedisini ,köpegini,atını,eşşegini,arabasını,çocugunu,yakışıklı resmini vs... gönderirse ne olur buranın hali
digital fotograf makinesi denen şey çıktıgından beri foto çekmek göndermek kolaylaştı herkesi anlayışlı olmaya davet ediyorum ve bundan sonra sitemize uygun resimler gönderilmesini rica ediyorum.
ayrıca fanatizmi çagrıştıran şekilde mesajlar yazılmamasınıda rica ediyorum.
saygılarımla

not bu konu açıldıktan sonra yaşadığımız yer adlı konu başlığı açıldı o konuda sorun yok.
Bul
bunlara dikkat edilmiyor arkadaşlar konu eski açılmış konu tekrar hatırlatmak için yazıyorum yukarıda yazılanlar haricinde lütfen tek çekilmiş insan resimleri göndermeyin amacımız balık tutmaksa balıklı resimlerinizi gönderin.
açıkçası ben hepinizi tanıyorum şimdi tek çekilmiş resim ne oluyor onu anlayamıyorum.
herkesten ricam site kurallarına uygun resimler gönderelim balık ağırlıklı resimler gönderelim.
şunu lütfen unutmayalım biz büyük bir aileyiz burayı eşlerimiz çocuklarımız ve inanın başka sitelerden insanlar takip ediyorlar lütfen daha hassas olursanız memnun olurum.
bizler her konuda uyarmak,konu kapatmak istemiyoruz ama hepimiz dikkatli olarak bizleride zor durumda bırakmayın hepimiz dostuz arkadaşız kimsenin konusunu kapatmak istemiyoruz kimseye uyarı yazmak istemiyoruz
teşekkürler saygılarımla.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Uyari!!!! VİrÜs... tedirgin SaZaN 20 4,141 29-06-2009, 09:03
Son Yorum: Zıpkıncı
  önemli uyarı!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LeVrEkCi 24 4,809 27-08-2008, 08:48
Son Yorum: fotokopici
  Uyari!!! H.A.R.U.N 5 2,004 01-02-2008, 14:24
Son Yorum: yalova tatar

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi