Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardım acil
arkadaşlar ben bir olta aldım seffaf kamışı var markası roder biraz agır ama önemli degil  tercihen nasıl bir olta bşrde makinası reming ton st60 bana aydınlatırsanız sevinirim int araştırdım bulamadım yardım edrseniz sevinirim  teşekkürler 71                 65                 Affet
Bul
isminizi kullanıcı kp bölümünden yazarsanız ve tabiiki yaş ve meslek bilgilerinizi yazarsanız seviniriz size nasıl hitab edecegimizi bilmek isteriz.
bu arada eski üyemizmişsiniz sizi aramızda daha sık görmek isteriz.
sorunuzun cevabı gelecektir.kolay gelsin rastgele
Bul
aramıza hoşgeldın arkadaşım paylaşımlarınızı beklıyoruz
Bul
Bu kamışın 1.5 metreliğinden bende var. Ben kısa ve sağlam olduğundan botta kullanmak için almıştım. Genelde bu parçalı içi dolu kamışları tatlı sularda falan kullanıyorlar. Yani ağır kurşunları uzaklara savurmaya pek müsait değil. Yakın mesafelerde çapari veya sırtı (sahte balık) çekmek için kullanılabilir. Ağır kurşun ek yerinden sorun çıkartabilir. Makina hakkında ise bilgim yok. Kolay gelsin rastgele.
Bul
Markalar pek duyduğum markalar değil, ama almışsınız artık bundan sonra yapılması gereken bunları denemek; işe yarar yada değil tecrübe edilinecek, tecrübelerinizin sonunu lütfen paylaşın Smile hayırlısı olsun
Bul
kardeş aynı kamıştan bende aldım, sorunsuz güzel bir kamış, atarı da iyi. makina başlangıç için fena bir makina değil ama, pek uzun ömürlü bir şey de değil. sana tavsiyem olta takıldığı zaman oltaya, hele makinaya pek asılmasan iyi olur, mümkün olduğunca misinadan çek. iyi günler de kullanman dileklerimle.
Bul
Bu oltaların içinin silikon olduğunu biliyorum. Bir kaç kere almayı düşündüm. Ama hem ince gibi hemde elime ağır geldi. Artı fuatlarınıda yüksek bulmuştum. Daha kaliteli ve ucuz olanları mevcut. Tavsiyem alırken balık yakalamış gibi oltayı elinde hissetmeye çalış. Yani malı alırken için ısınsın. Bence onu bir arkadaş gibi sevmeye çalış. hatta ona bir isim bile ver.
Bul
Aldığınız kamışın kaç mt onu belirtmemişsiniz.Aldığınız ürün sağlam bir ürün içi dolgu ama daha çok tekne, dere ve göllerde kullanılan bir ürün kıyıdan ileirye atmada kesinlikle işe yaramaz diyebilirm.
SAygılar.
rasgelebalık yazdı:Aldığınız kamışın kaç mt onu belirtmemişsiniz.Aldığınız ürün sağlam bir ürün içi dolgu ama daha çok tekne, dere ve göllerde kullanılan bir ürün kıyıdan ileirye atmada kesinlikle işe yaramaz diyebilirm.
SAygılar.

Kamil Bey arkadaş bu soruyu;

12-12-2007, 22:37 #1 [SIZE=2]hakanaris_06 [/SIZE]
Yeni Üye
[Resim: yeni.gif][Resim: uye.gif]

Üye No: 911
Giriş: 04-08-2006
Adınız...: hakan
Şehir..: Ankara
Meslek..: serbest
Kan Grubu: A RH(+)
[Resim: im_msn.gif]

[Resim: icon1.gif] yardım acil
arkadaşlar ben bir olta aldım seffaf kamışı var markası roder biraz agır ama önemli degil**tercihen nasıl bir olta bşrde makinası reming ton st60 bana aydınlatırsanız sevinirim int araştırdım bulamadım yardım edrseniz sevinirim**teşekkürler 71**************** 65**************** Affet

HTML .fb_share_link { PADDING-BOTTOM: 0px; PADDING-LEFT: 20px; PADDING-RIGHT: 0px; BACKGROUND: url(http://b.static.ak.fbcdn.net/rsrc.php/zAB5S/hash/4273uaqa.gif) no-repeat left top; HEIGHT: 16px; PADDING-TOP: 2px}

tarihinde sormuş...Wink Yani 2 yıl önce
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Evet bende cevapladıktan sonra farke ettim.

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ustalarımdan Yardım Talebi Sensei1903 5 1,676 29-11-2013, 18:39
Son Yorum: Sensei1903
  Okuma surf konusunda acil yardım! maxtar 9 2,947 24-10-2012, 22:35
Son Yorum: FuRkAn *
  yardım edin kzltp 17 4,347 23-11-2010, 19:48
Son Yorum: kzltp
  kamış için yardım harslan1978 19 4,910 31-01-2007, 20:34
Son Yorum: kılçık
  Kamış İçin Yardım Boğaziçi 15 5,270 13-12-2006, 11:23
Son Yorum: Boğaziçi
  arkadaşlar shakespeare kamış konusunda yardım... ANTALYALI07 19 6,121 30-11-2006, 13:08
Son Yorum: haydud

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi