Yorumları: 1
Konuları: 1
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
isminizi kullanıcı kp bölümünden yazarsanız ve tabiiki yaş ve meslek bilgilerinizi yazarsanız seviniriz size nasıl hitab edecegimizi bilmek isteriz.
bu arada eski üyemizmişsiniz sizi aramızda daha sık görmek isteriz.
sorunuzun cevabı gelecektir.kolay gelsin rastgele
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
aramıza hoşgeldın arkadaşım paylaşımlarınızı beklıyoruz
Yorumları: 2,342
Konuları: 160
Bu kamışın 1.5 metreliğinden bende var. Ben kısa ve sağlam olduğundan botta kullanmak için almıştım. Genelde bu parçalı içi dolu kamışları tatlı sularda falan kullanıyorlar. Yani ağır kurşunları uzaklara savurmaya pek müsait değil. Yakın mesafelerde çapari veya sırtı (sahte balık) çekmek için kullanılabilir. Ağır kurşun ek yerinden sorun çıkartabilir. Makina hakkında ise bilgim yok. Kolay gelsin rastgele.
Yorumları: 891
Konuları: 60
Markalar pek duyduğum markalar değil, ama almışsınız artık bundan sonra yapılması gereken bunları denemek; işe yarar yada değil tecrübe edilinecek, tecrübelerinizin sonunu lütfen paylaşın

hayırlısı olsun
Yorumları: 879
Konuları: 28
kardeş aynı kamıştan bende aldım, sorunsuz güzel bir kamış, atarı da iyi. makina başlangıç için fena bir makina değil ama, pek uzun ömürlü bir şey de değil. sana tavsiyem olta takıldığı zaman oltaya, hele makinaya pek asılmasan iyi olur, mümkün olduğunca misinadan çek. iyi günler de kullanman dileklerimle.
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Bu oltaların içinin silikon olduğunu biliyorum. Bir kaç kere almayı düşündüm. Ama hem ince gibi hemde elime ağır geldi. Artı fuatlarınıda yüksek bulmuştum. Daha kaliteli ve ucuz olanları mevcut. Tavsiyem alırken balık yakalamış gibi oltayı elinde hissetmeye çalış. Yani malı alırken için ısınsın. Bence onu bir arkadaş gibi sevmeye çalış. hatta ona bir isim bile ver.
Yorumları: 256
Konuları: 13
Aldığınız kamışın kaç mt onu belirtmemişsiniz.Aldığınız ürün sağlam bir ürün içi dolgu ama daha çok tekne, dere ve göllerde kullanılan bir ürün kıyıdan ileirye atmada kesinlikle işe yaramaz diyebilirm.
SAygılar.
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 256
Konuları: 13
Evet bende cevapladıktan sonra farke ettim.