Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardım edin
bende 2.40 cm bir olta kamışı var yeni olta kamışı alıcam
(3.60) ama elimdeki makina buna uyarmı uymazmı tereddütte kaldım yardım edermisiniz

alacagım olta:TELESKOPİK OLTA KAMIŞI FIBER GLASS

makinanın üstünde yazanlar

GOLD 50

MM/M 0.30/230 0.35/170 0.40/130
--------------------------------
LBS/YDS 10/255 12/185 14/145

4 BALL BEARINGS

GEAR ROTIO
-----------
4.9:1
Bul
arif bilgiler yarın mutlaka gelir hayırlı olsun.Alkis
Bul
Arif kardeşim aramıza hoşgeldin. Avlandığın yerleri ve ne tür balık avlarına gitmeyi sevdiğini yazarsan, daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin. İyi paylaşımlar.
Bul
ustam61 yazdı:AlkisArif öncelikle aramıza hoşgeldin.Alkis240 lık kamışa uyan makina 360 ada uyar420 de uyar.yeterki kamışta makina yuvası olsun.avlarında rastgele.AlkisSeerf

murki yazdı:Arif kardeşim aramıza hoşgeldin. Avlandığın yerleri ve ne tür balık avlarına gitmeyi sevdiğini yazarsan, daha ayrıntılı bilgilere ulaşabilirsin. İyi paylaşımlar.
bende bi soru sorayım,
iki yorum arasındaki fark nedir??Gulumse
cevap:Allahın cangırılısı suya ne atsam tutar kahraman olurum mantıgıyla herşey herşeye uyar demiş Siyirdimbenim amcaoğlu önce sormuş nerede ne tutacaksın ona göre cevaplayalım demiş Alkis
Bul
arif aramıza hoşgeldin,
her balıkçılığın değişik malzemeleri vardır,
tatlı sudada denizdede farklı balıklara farklı takım kullanılır.
nerede ne avı yapacagını belirtebilirsen en uygun malzeme tavsiyeleri bugün yarın gelecektir.
sana şimdiden rastgele Alkis
Bul
ustam61 yazdı:HadiordanNihat ım ben balıkcıyım.bunuda izmir de ispatlamış bulunmaktayım.bu 1.
arif kardeş makinanın özelliklerini yazmış kamışı 360 olarak düşünüyormuş ki bence buda uzak atacak anlamına gelir .kamışın atarına bak derim.50-100 gr atarlı kamışla 150-200 gr kurşun atarsın ama 3 gün sonra en uç parçayı kırarak değiştirmek zorunda kalırsın.
hem sen nihat abimin dediğine bakma.kendisi tuzlusuda avlanır ama yengeçlerle sohbet etmekten başka bişi bilmez.HeheHehe
doğruya doğru ben makineden kamıştan pek anlamam ama her makine ve kamışın değişik avlarda kullanıldıgını biliyorum yani senin yazdıgına göre her misinada her makineye sarılabilir gibi durmuş onu demek istedim ustam yoksa ben zaten ne anlarım balık tutmaktan öylesine yani kıza hemen Happyunuttum abicim yaww balık tutamıyorum istavrit tutup yengeçlerle muhabbet edip dert yanıyorum yapacak bişey yok haklısın bu sene fazla rehavet durumları var,ne yapacam 8-10 kg luk levrekleri bu sene tutmayayım büyüsünler GulumseSeerf
Bul
Arif hosgeldin..
iyi paylasimlar..
yardimlar geliyor ve gelmeye devam edecektir
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Gold 50 makina yapısı itibariyle ufak bir makinadır. Yapacağın avın büyüklüğüne göre işe yaramayabilirde. 3.60 makinaya uyarmı yapısal olarak uyar. Ama benim tavsiyem yeni bir kamiış oalcaksan üzerinde ona uygun 60 veya 70 lik bir makina takta al. İleriye dönük daha vantajlı olursun.
Saygılar.
[SIGPIC][/SIGPIC]
rasgelebalık yazdı:Gold 50 makina yapısı itibariyle ufak bir makinadır. Yapacağın avın büyüklüğüne göre işe yaramayabilirde. 3.60 makinaya uyarmı yapısal olarak uyar. Ama benim tavsiyem yeni bir kamiış oalcaksan üzerinde ona uygun 60 veya 70 lik bir makina takta al. İleriye dönük daha vantajlı olursun.
Saygılar.
Arifcim hoş geldin.
Bilgi asıl yerden gelmiş bile.Hayırlısı olsun.Rast gele.
Bul
öncelikler birşey söylemek istiyorum site muhteşem çünkü bu kadar zaman da bukadar cevap beklemiyordumAlkis.ben genellikler denizde avlanıyorum ve zarganaya atıyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ustalarımdan Yardım Talebi Sensei1903 5 1,626 29-11-2013, 18:39
Son Yorum: Sensei1903
  Okuma surf konusunda acil yardım! maxtar 9 2,913 24-10-2012, 22:35
Son Yorum: FuRkAn *
  yardım acil hakanaris_06 10 3,978 23-12-2009, 13:06
Son Yorum: LeVrEkCi
  kamış için yardım harslan1978 19 4,825 31-01-2007, 20:34
Son Yorum: kılçık
  Kamış İçin Yardım Boğaziçi 15 5,197 13-12-2006, 11:23
Son Yorum: Boğaziçi
  arkadaşlar shakespeare kamış konusunda yardım... ANTALYALI07 19 6,033 30-11-2006, 13:08
Son Yorum: haydud

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi