Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
(ınstant fisherman) bunu aranızda alıp kullanan oldumu?
INSTANT FISHERMAN PRATİK OLTA TAKIMI  Denen olta takımı aylardır tv de dikkatimi çekiyor, kullanım kolaylığı olsun taşıma kolaylığı olsun, yağlayıp ballandırıp anlatıyorlar. Bu işin gerçeklikle ilişkisi varmı? Aranızda alıp kullanan oldumu? Bilgi verirseniz sevinirim.

Bu takım hakkında almış olduğunuz duyumlarda varsa bekliyorum.
Bul
ben duymuştum bi ara beş para etmeyen bişeymiş kısacası zaten tvden satılanların hangisi kaliteli oldu ki....
Bul
alan birini tanırım.makinayı gördüm.yanında rapala vb. şeylerde vermişler.çocuklar için iyi bir oyuncaktan öteye gidemez.
Bul
rezalet sakın kimse almasın daha cuma günü arkadaşa geldi.çok ama çok kötü
Bul
amman serkan aman bi akrabama geldi aynen çocuklar için belki
Bul
arkadaş aldı ve balığa gitti alay konusu olmuş arkadaşlarına hiçbir iş yapmamış gerigönderdi tabii geri alınıyorsa
Bul
LeVrEkCi yazdı:amman serkan aman bi akrabama geldi aynen çocuklar için belki

Abi alacağımdan değil. Netde bi dünya yere baktım, bu zımbırtı hakkında hiç bir bilgi eleştiri yada övgü yok. Bahaneyle konuyu açtım arama yapanlarda bi şekilde burada yorumları yakalayacak.
Bul
Nette bunu görüp,almayı düşünenler şimdi bidaha düşünecekdir.Paylaşımın için teşekkürler.
Bul
bende tv de gördüm işe yaramaz.sarma kolu bile ufacık anca hamsi çekersin o kolla Smile bide bi ayarı varmış hasas ve sert olabiliyormuş ne kadar saçma.piyasada onca marka ürün bu işe becermemiş te bunlar mı becermiş.Her kamışın makinenin kendine has kullanım yerleri var bu olta hepsini birden yapıyor gerçeklikten çok uzak.oltanın fiziksel yapısı bir düğmeyle bir anda değişiyor falan filan.bir çocuğa oyuncak için çok daha ucuz oltalar var.
Bul
eğer şu televizyonda anlattıkları oltadan bahsediyorsanız. köpekbalığını nasıl tuttuklarını ballandıra ballandıra anlatıyor ve gösteriyorlar.Ama şu bir gerçekki o oltayı tanıtırken ekrandaki izlediklerimiz o oltanın mahereti değil.kandırmaca uyduruk bir reklamdan öte değil.kokusu bile çoktan geldi.benim eskiden kamışını daldan yaptığım basit el oltası bile ondan iyidir.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  D.A.M Quick Impressa kullanan varmı? sefer 4 1,258 26-05-2014, 10:31
Son Yorum: sefer
  köpek kovucu kullanan-deneyen varmı? maceratorr 20 4,704 07-10-2011, 20:53
Son Yorum: turna

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi