Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
köpek kovucu kullanan-deneyen varmı?
yaptığım tatlısu avlarında bugüne dek köpeklerden çok çekmiş biri olarak soruyorum:
köpek kovucu kullanan varmı?
bu hayvanlar insanı ya korkutuyorlar (gece gece) ya yiyeceklerini çalıyorlar yada havlayıp gürültü yaparak insanı uyutmuyorlar ve balıkları kaçırıyorlar..
Bul
maceratorr yazdı:yaptığım tatlısu avlarında bugüne dek köpeklerden çok çekmiş biri olarak soruyorum:
köpek kovucu kullanan varmı?
bu hayvanlar insanı ya korkutuyorlar (gece gece) ya yiyeceklerini çalıyorlar yada havlayıp gürültü yaparak insanı uyutmuyorlar ve balıkları kaçırıyorlar..

bir bot birde akülü motor tavsiye ederim hem balık tutar hem rahat rahat uyursun Gulumse
Bul
atla bir bota rahat et rıfatcım.uy nihat abine.76
Bul
rıfat bir iki taşla bnak geliyormu.Happy
Bul
kardeşimde vardı bir kaç kere deneme şansım oldu, ilk seferinde 30-40 metre uzağımda yerde oturan bir köpeğe denemiştim, birden havaya sıçrayıp koşarak kayboldu,,arada bir tınmıyor ama genelde çok etkili olduğunu söyleyebilirim, inşallah o aradaki etkisiz zamanlar bir saldırı durumuna denk gelmez..SmileSiyirdim
Bul
bir adet sapan edin bak dalganaSiyirdimçadırın yanına gelen köpekler genelde sünepe olanlardır.. gece gelenler çakal yada tilki olabilir.mısırlar kayboluyorsa %90 tilkidir...
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
LeVrEkCi yazdı:bir bot birde akülü motor tavsiye ederim hem balık tutar hem rahat rahat uyursun Gulumse
04-10-2011 00:07
araphüso26 İlgi: köpek kovucu kullanan-deneyen varmı?

--------------------------------------------------------------------------------
bir adet sapan edin bak dalganaçadırın yanına gelen köpekler genelde sünepe olanlardır.. gece gelenler çakal yada tilki olabilir.mısırlar kayboluyorsa %90 tilkidir...
03-10-2011 23:07
tedirgin SaZaN İlgi: köpek kovucu kullanan-deneyen varmı?

--------------------------------------------------------------------------------
kardeşimde vardı bir kaç kere deneme şansım oldu, ilk seferinde 30-40 metre uzağımda yerde oturan bir köpeğe denemiştim, birden havaya sıçrayıp koşarak kayboldu,,arada bir tınmıyor ama genelde çok etkili olduğunu söyleyebilirim, inşallah o aradaki etkisiz zamanlar bir saldırı durumuna denk gelmez..
03-10-2011 22:18
bucalıfikret İlgi: köpek kovucu kullanan-deneyen varmı?

rıfat bir iki taşla bnak geliyormu.
03-10-2011 22:03
yycolak İlgi: köpek kovucu kullanan-deneyen varmı?

atla bir bota rahat et rıfatcım.uy nihat abine.

cevap:
abi sazan için biliyosun (gerçi bilmiyosun çünkü sen deniz balıkcısısın) kıyıdan atıp beklemek şart.işte ben de oltaları at ve çadıra geç yat (geceleri) prensibi avlananlardanım Smile
işte köpek belası o zaman başlıyor Sad
hoşt moşt desen de taş da atsan adam umursamıyor.bi de geceleyin fenerin ışığıyla nasıl görcen yada bulacan köpeği?
ben istiyorum yattığım yerden basayım düğmeye arada arada kaç tane köpek varsa yattıkları yada gizlendikleri yerden kuyruklarına basılmış gibi kuyruklarını kısa kısa çekip gitsinler.
Bul
bu arada yapılan yorumların tümünü alıntı yaparak aynı sayfada cevaplama nasıl yapılıyor bunu keşfedebilmiş değilim..
Bul
rıfat yukarıdaki işi nasıl yaptın anlamadım her mesajın yanında + işareti var tıkla kırmızı olur.sonra sol altta yeni cevap yazan yere tıkla aralarına cevapları yazSiyirdimWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:rıfat yukarıdaki işi nasıl yaptın anlamadım her mesajın yanında + işareti var tıkla kırmızı olur.sonra sol altta yeni cevap yazan yere tıkla aralarına cevapları yazSiyirdimWink

bu kadarmıydı hüseyin abi Smile
haha walla ben de o artı bişeye yaramalı ama neye yarar diyodum Smile
hakkatten yaw Smile
bu arada ben de anlamadım nasıl yaptığımı hihi Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  D.A.M Quick Impressa kullanan varmı? sefer 4 1,258 26-05-2014, 10:31
Son Yorum: sefer
  Mımır avını bilen varmı? Buurcaa 4 1,079 01-04-2013, 07:40
Son Yorum: Mufi
  Bu balığı tanıyan varmı huhugooo 24 3,891 16-06-2012, 15:41
Son Yorum: juxtance
  sakaryalı olan varmı ssevdim 5 1,571 04-05-2012, 11:41
Son Yorum: yycolak
  soğuk iklim kıyafeti önerebilecek varmı? maceratorr 24 6,386 07-11-2011, 02:53
Son Yorum: Marduk
  bu ne sırtısı bilen varmı? efe4848 16 3,170 21-10-2009, 00:01
Son Yorum: mariner8
  Bursa'da Alabalık avlanılabilecek yer varmı alien13 4 2,946 16-03-2008, 14:44
Son Yorum: alien13
  (ınstant fisherman) bunu aranızda alıp kullanan oldumu? MaVrUşGiL 13 6,270 13-12-2007, 10:23
Son Yorum: LeVrEkCi
  SORUNU BİLEN VARMI KILIÇ 6 1,865 15-08-2007, 16:03
Son Yorum: HakoAVUSTURALYA
  bafa gölünde balık avcılığı yapan varmı aramızde arkadaşlar hulusi türk 7 3,747 26-07-2007, 23:33
Son Yorum: Ege

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi