Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
uzun bir aradan sonra turna avım
Araya ramazan falan girince epey uzun bir süre turnaya gidemedim ama ilk fırsatta gitmek için zamanı kolluyordum bugün müsait olunca turnaya gitmeye karar verdik akşam malzemeleri hazırlayıp sabahın ilk ışıklarıyla yola koyulduk hava çok güzeldi avlak alanımıza vardıgımızda bizden önce gelenler oldugunu gördük müsait bir yer bulup ufak bir kahvaltıdan sonra kaşıklarımızı oltaya takıp hemen atçek yapmaya başladık sabırsızdım çünkü bayadır gelemedigim için hemen turna yakalamak istiyordum bir iki atıştan sonra benim oltaya ilk turna atladı kısa bir mücadeleden sonra kıyıya aldım maalesef limit altı bir turnaydı kaşıktan çıkarıp hemen suya iade ettim biraderin oltaya bir vuruş oldu hemen aldı hemen hemen benim yakaladıgım kopyası limit altı oda suya gönderildi öglene kadar kayda deger bir turna alamadık öglen birşeyler atıştırıp tekrar atçeke devam ettik ben normal turna kaşıgını çıkarıp 5 numara mepse döndüm iyikide dönmüşüm günün kaydadeger tek turnası bu mepsle yakaladım daha sonraki atışlarımızda 3-4 tane daha ufak turna aldık onlarıda göle iade ettik yalnız birinin agzı parçalandıgı için salamadım çünkü o vaziyet yaşaması imkansızdı.
Belki çok verimli bir av olmadı ama ufak turnaları yakalayıp salmakta son derece zevkliydi benim için . Biliyorumki ileride büyüyüp gelecekler benim oltama yinede temiz hava aldım bol bol yürüdüm spor yapmış oldum stressiz doğayla başbaşa güzel bir gündü

bunlarda limit altı turnaları göle iade ederken çekdigimiz videolar

http://www.youtube.com/watch?v=Ijxra40sWUo

http://www.youtube.com/watch?v=QuYnxQnMlc4

birinci resim saldıgımız limit altı turnalardan biri
digerleri günün kaydadeger tek turnası
Bul
Tebrik ederim.
Güzel av olmuş, bu balıkla 3 sene önce ankarada tanıştım. Avı çok heyacanlı oluyor. Hele birde kendini sağa sola atışı var ya Smile)

Her neyse soracam nereden tuttun diye ama boş ver söyleme. Ben bu balığın hastalarını çok iyi bilirim bir haftada oranın tozunu attırırlar.
Bul
mesut daha ne olsun ne güzel spor temiz hava az da olsa balık ve salınan balıklarla birlikte bence güzel bir gün geçmiş ben bazen yarım saat olta atarım boş boş kıyıdan at çek yaparım sırf stres atmak için.
bidahakine büyükleri rastgelir inşallah rastgele
Bul
Bu arada limitlere göstermiş olduğunuz önem için ayrıca teşekkür ederim. Alkis
Bul
göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı tebrik ederim. daha iyilerine inş.
Bul
Mesut örnek davranışını tebrik ederim
Bul
mesut amatör balıkcılık ruhu budur işte herzaman balık olmasada oranın temiz havası bile yeter daha büyüklerine denk gelirsin işallah rastgele.
Bul
tebrikler mesut
Bul
güzel kaşıkla at çek at çek çok güzel Smile
Bul
Sevgili Mesut tebrik ederim.güzel bir gün geçirmişsin.doğayla başbaş olmak çok güzel.inşaallah daha çok tutarsın.ayrıca gösterdiğin hassasiyetten dolayıda teşekkür ederim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  16/10/2016 Haftasonu akşam sarıkanat - lüfer avım uerol67 15 908 24-10-2016, 21:16
Son Yorum: YaKaMoZ
  Bilecik 3/5 haziran mini turna organızasyonumuz BABUÇ 16 1,477 30-06-2016, 19:43
Son Yorum: yalova tatar
  Albatros -gr uzun zaman sonra paragat Albatros-gr 21 2,069 22-06-2015, 23:31
Son Yorum: Albatros-gr
  bodrum avım (4) bucalıfikret 20 3,217 14-12-2014, 00:32
Son Yorum: bucalıfikret
  bodrum avım (3) bucalıfikret 20 3,855 27-11-2014, 23:59
  çupra avım. bucalıfikret 26 3,236 15-11-2014, 02:05
  çupra avım bucalıfikret 19 2,303 09-09-2014, 10:24
  Albatros -gr Kisa bir aradan sonra :) Albatros-gr 21 2,969 26-07-2014, 22:22