Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Anadolu Kavağı Balıkçıları Yaban TV de
Dün gece sahur saatinde Tv seyrederken rastladım. Yaban Tv bizim buraya yani Anadolu Kavağı' na gelmiş. Önce İskorpit ağı atılıyor.
İskorpit,minakop,pavurya falan geliyor. ( Ağı Tv için göstermelik atıyorlar) Çünkü zamanı değil. Sonra İskorpitin ayıklamasını falan gösteriyorlar.

Daha sonra başka bir tekne ile açılıp canlı zargana ile Lüfere atıyorlar. Bir tane porsiyonluk lüfer geliyor. Denizlerin sorunlarından falan bahsediyorlar. Yaban Tv yavaş yavaş bizimlede ilgilenmeye başladı.
Bul
huseyin eski fotoğaf güzel kıyı manyatı cekiyorlar herhalde voli yerimiş demek işkelenın yanı..
Bul
hüseyin bu konu ile ilgili yaban tv yetkilileriyle görüşmelerimiz var yakında güzel bişeyler çıkabilir.
Bul
AFALA yazdı:huseyin eski fotoğaf güzel kıyı manyatı cekiyorlar herhalde voli yerimiş demek işkelenın yanı..

Gümüş çekiyorlardır. Zamanında görmüştüm. 1 leğen dolusu falan gümüş çekerlerdi oradan.Artık pek rağbet yok heralde. Çünkü senenin 6-7 ayı gümüş olur iskelede.
Bul
evet dostum bende seyrettim çok güzel bi anlatımda vardı oradaki balıkçı dostların anlatım şekilleri vermek istedikleri mesajlar çok güzeldi bizim yapacağımız olay kendimizi orada daha çok paylaşımlarda bulunarak ifade etmemiz gerekmektedir o balıkçı dostları tebrik ederim teşekkürler.
Bul
Hüseyin bir koşu yanlarına gidip açıp ağzını yumsaydın gözlerini sorunlar bakımından
Bul
Bende Televizyonda seyrettim Abi Smile Gelmişler her yeri dolaşmışlar haberimiz yok.
Bul
Bilseler Anadolu kavağı temsilcisi hüseyin var orada kesin ararlardı seni neyse önümüze bakalım
Bul
Harun yazdı:Bilseler Anadolu kavağı temsilcisi hüseyin var orada kesin ararlardı seni neyse önümüze bakalım

Yok Abi ne yapacaklar beni.

Bir motorum bile yok anlıyor musun... :/ Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ege ve Batı Akdeniz Balıkçıları İskenderun Körfezine Yöneldi LeVrEkCi 3 1,881 13-05-2007, 19:42
Son Yorum: yalova tatar
  Yumurtalık Balıkçıları .... AFALA 1 1,893 24-04-2007, 21:25
Son Yorum: LeVrEkCi
  yaban tv haksızlık ediyor harslan1978 16 3,264 17-02-2007, 20:36
Son Yorum: vetilmed
  Galata balıkçıları New York Times'ta   GÖKSEN 9 2,755 14-12-2006, 21:40
Son Yorum: RaPaLaCı
  Hamsi bolluğu balıkçıları şaşırttı GÖKSEN 9 2,720 03-12-2006, 00:05
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi