Yorumları: 739
Konuları: 50
herkese selamlar yarın hast.neden bir gurup arkadaş balığa cıkacaz palamut ve çinekop .sarıkanat.lüfer hakkında nereye gidelim nasıl takım kullanalım bütün takımlarımız hazır hazırlık olarak tam sayılırız sadece şu sıralar büyuk balıklar nerde bilgi için şimdiden herkese teşekkürler
kıyı balıkcılığı yapacaz
Yorumları: 2,536
Konuları: 126
gecen gun nıhat abı yanlıs hatırlamıyosam sarıyer cıvarın da palamut yapmıs demıştı kıyıdan lüferede tabıkı saray burnu bu ara baya alan varmıs kolay gelsın rasgele.
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
Yorumları: 1,719
Konuları: 82
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
Hiç sarayburnuyla uğraşma hem park yeri yok hemde akıntıyla baş etmek rüzgar kayalar birde arkadaşların var + ctesi pazar kum gibi kalabalık olur +yoğun bir balıkta yok sabaha kadar tık demeyebilir stres olmaktansa tavsiyem kabataş yada kireçburnu palet rest önünden 200 mt sarıyere doğru
rast gelsin diyim. ben saraybunu borunun üstünde olacağım saat 05,30 gibi bugunlerde balık olmamış inşallah yarın kısmetimize birşeyler gelir. de biraz kendımıze geliriz. palamut hayali kurmayın daha yok.çinekop daha girmedi. olacaksa lüfer olur. tekneden bıle çok zorlanıyoruz..... kıyıdan dahada zor olacağı kesın
sevgiler
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
robinson987 yazdı:herkese selamlar yarın hast.neden bir gurup arkadaş balığa cıkacaz palamut ve çinekop .sarıkanat.lüfer hakkında nereye gidelim nasıl takım kullanalım bütün takımlarımız hazır hazırlık olarak tam sayılırız sadece şu sıralar büyuk balıklar nerde bilgi için şimdiden herkese teşekkürler
kıyı balıkcılığı yapacaz
Bekir kafam kızıyor bak özel mesaj attık E meil attık Skaypine yazı yazdım bir cevap vermedin .Bana sor sana büyük balığın!!nerde olduğunu söyleyim selamlar.
Aliço boru üstünde çalışma var diyecem ama sen şimdi oralardasındır okadar gitmişken iki adımdaha gidip şu üsküdar önünü niye yoklamıyorsun
Rauf abi bende soruyorum nerede bu büyük balık
Yorumları: 1,270
Konuları: 189
Harun yazdı:Rauf abi bende soruyorum nerede bu büyük balık
Haruncum ben bekire azıcık sitemle yazı yazdım o bizim hanımın dayısının oğlu olur.Yoksa sana alanyadaki büyük balığın nerde olduğunu söylememi istersen 3 mil acıkta yazılı orkinos var sabahları 1-3 kilo arası ama işine yaramaz.asıl ben istanbula kısmet olur gelirsem size sorucam selamlar.