Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
buda kızılırmağın kayabalığı
bayağı zor oldu mantarlıya vurduğu halde kısa mesafede bile epey yordu beni kayabalığı,bekir ,sivri,kumbalığı yada taşalası adı herneyse
Bul
güzel güzel çok güzel balıkcılık yapmışsın kamil abi.seneye ne yap yap beni de mutlaka götür yayına.ben burdan atlarım trene.ordan da atlarız.serdar ilker artık kimin vakti imkanı müsait olursa,nasıl olur abi.sen orda zevkten 4 köşe ol yayınların sazanların bekirlerin karşısında bizim burda içimiz gitsin yok öyle yağma.beni de götürmezsen gözüm açık giderim kamil abi,inan ki Smile
Bul
abi ben nerdeyse gideceğim zamanı gazetelere manşetted pardon foruma manşetden veriyorum ama sıra gitmeye gelince herkes tıss diyor kendilerincede haklı tarafları mutlaka vardır seneye yine duyuru yapacam ben gidiyorum diye bakalım kimler gelebilecek
Bul
abi herkesi anlamak saygı duymak lazım ben biliyosun söz verince işten atılmak pahasına fabrikayı asıp da gidiyoırum.şu an için söz vermedim hanımın mayıs gibi dünyaya çocuk getirmesini bekliyoruz inşallah ama inan bu işte çalışıyor olursam senelik iznimi haketmiş olursam ve kısacası imkanım olursa mutlaka gelicem.yalnız trenle ankaradan kaç saat çekiyo şarkışla?abi bekirleri yeriz yayınları eve getiririz sen canını sıkma Smile
Bul
bereketli olsun rasgele.
Bul
rifatsair yazdı:abi herkesi anlamak saygı duymak lazım ben biliyosun söz verince işten atılmak pahasına fabrikayı asıp da gidiyoırum.şu an için söz vermedim hanımın mayıs gibi dünyaya çocuk getirmesini bekliyoruz inşallah ama inan bu işte çalışıyor olursam senelik iznimi haketmiş olursam ve kısacası imkanım olursa mutlaka gelicem.yalnız trenle ankaradan kaç saat çekiyo şarkışla?abi bekirleri yeriz yayınları eve getiririz sen canını sıkma Smile

yaklaşık 10 saat tren rotar yapmaz ise hele senin mini sağlıklı bir şekilde dünyaya gelsinde gerisi kolay hallederizzzz
Bul
bu balığı çok merak ediyorum,bırakın tutmasını pazarda ya da tutmus birini elinde bile görmedim Sad( sadece fotolarını görüyorum Sad( kamil usta tebrik ediyorum,güzel balıkmıs Alkis
Bul
Bende yakaladım tek kayabalığı başka yakalayamadım dönerken bıraktım.Tek balık dişimin kavuğuna yetmez en iyisi azad etmekti.
Bul
kızılırmağın meşhur bekiri.kuyruğunda kırmızılık vardır.o rengi gördümmü ve üzerindeki benekler tamam derim bu bekir .tadıda fena değildir.aşağıdaki balıklardan bir kaçı bekir.kamilabinin bekir gibi olmaz ama idare ettik işte.geçen ay tutmuştum.çok yakışıklı çıkmışlar.
afiyet olsun ağam.
Bul
yorar tabii kamil abi maşallah güzel balıkmış tebrikler
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  buda baska bir bir usul ( ama biraz soguk ) baris_tutuk 25 4,976 06-01-2010, 16:17
Son Yorum: yalova tatar
  buda saçlısı marmaris uğur 26 3,846 21-11-2008, 01:52
Son Yorum: adem77
  Buda Ultrason BaliĞi :) fish or die 13 2,661 03-02-2008, 10:17
Son Yorum: SerenaY66
  buda benden aynalı sazan amatörbalıkcı 16 3,279 04-09-2007, 21:10
Son Yorum: Köksal
  NE OLACAK BU KIZILIRMAĞIN HALİ Eşkiya Hunter 11 2,832 19-03-2007, 16:23
Son Yorum: Eşkiya Hunter
  buda benden.. kaya 8 2,016 29-01-2007, 19:07
Son Yorum: harslan1978
  buda yeni balikci arkadas HakoAVUSTURALYA 11 2,917 19-12-2006, 01:39
Son Yorum: SerenaY66
  Aha buda buralarin degerli baliklarindan biri. HakoAVUSTURALYA 26 4,246 28-11-2006, 00:57
Son Yorum: yavrutimsah35
  buda baligin son hali HakoAVUSTURALYA 11 2,732 26-11-2006, 00:03
Son Yorum: kartallı
  buda ay baligi HakoAVUSTURALYA 20 4,173 18-11-2006, 13:54
Son Yorum: haydud

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi