Yorumları: 154
Konuları: 23
Arkadaşlar Kırıkkaleden geçen kızılırmak tarafı bitmiş durumda.Irmağın karşısından karşıya yürüyerek geçiyoruz.Ve Irmağın rengi çok değişik bir şekilde akıyor.Zannedersem kırıkkalenin lağamınıda ırmağa veriyorlar.Ne zamana kadar bu kızılırmağı kesmeleri sona erecek.Balıkların geleceği tehlikede.
[attachment=4354]
Yorumları: 24
Konuları: 2
ne gelir elden seyretmekten başka,bende kızılırmağın avcısıyım her gittigimde daha bi değişmiş buluyorum.su azalıyo pislik çoğalıyo.oltayı atıyoruz ya tırıvırı takılıyo ya poşet gibi materyaller çok acı..
Yorumları: 6,533
Konuları: 144
İşte bu ırmağı bu hale getirende insanoğlu yunusu fok balığını kesende birbirinden ne farkı var biri japon diğeri Türk
Bu resimde gürpınardan denize akan bir lağım
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
Belediye Ankaraya suyu burdan getirmeyi düşünüyor.Manzara ortada.En son Ramazanda kızılırmaktaydım.şimdiki halini bilmiyorum.ama görüntüler yinede iyi hali ben daha kötüsünüde gördüm.karşıdan karşıya atladığım olmuştu.o zamanlar kayserideki baraj için su tutuyorlardı.Hayırlısı olsun.Haftaya o tarafa gideceğim.Alibeyli tarafına.
Yorumları: 245
Konuları: 15
arkadaşlar bu belediyeleri mahkeme verip hakkını arayacak merci yokmu
Yorumları: 154
Konuları: 23
Herkez bu rezilliği görüyor ama durum aynı.O balıkların hakkını nasıl verecekler çok merak ediyorum.
Yorumları: 1,080
Konuları: 68
ikinci resme bakmakla benim midem bulandi,baliklar nabsin?
Yorumları: 37
Konuları: 5
valla aynı sorun bizim burada,yeşilırmaktada yaşanıyor.
Bir zamanlar gürül gürül akan ırmağın şimdi dibi görünüyor.
Elektrik üretimi için suyu diğer koldan,yani niksar tarafına veriyorlar.
Zamanında ırmakta yakaladığımız 1,5 - 2 kg.lık bekirleri sazanları unutalı çok oldu.
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
işte buradan karşıdan karşıya geçilmişdi o hafta eşkiya hunter,le beraber bir hafta sonu geçirmiştik.ırmağın hali buydu şimdide değişen bişi yok. bide ankaraya su getireceğiz diyorlarki vay ırmağın haline.
Yorumları: 240
Konuları: 35
insanoğlu yine olayı bitirmiş,ırmağınıza sahip çıkın arkadaşlar,gerekirse imza filan toplayın...bizde imza konusunda destek verebiliriz böyle bir form oluşturulabilirse...saygılar