Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
NE OLACAK BU KIZILIRMAĞIN HALİ
Arkadaşlar Kırıkkaleden geçen kızılırmak tarafı bitmiş durumda.Irmağın karşısından karşıya yürüyerek geçiyoruz.Ve Irmağın rengi çok değişik bir şekilde akıyor.Zannedersem kırıkkalenin lağamınıda ırmağa veriyorlar.Ne zamana kadar bu kızılırmağı kesmeleri sona erecek.Balıkların geleceği tehlikede.
[attachment=4354]
Bul
ne gelir elden seyretmekten başka,bende kızılırmağın avcısıyım her gittigimde daha bi değişmiş buluyorum.su azalıyo pislik çoğalıyo.oltayı atıyoruz ya tırıvırı takılıyo ya poşet gibi materyaller çok acı..
Bul
İşte bu ırmağı bu hale getirende insanoğlu yunusu fok balığını kesende birbirinden ne farkı var biri japon diğeri Türk

Bu resimde gürpınardan denize akan bir lağım
Bul
Belediye Ankaraya suyu burdan getirmeyi düşünüyor.Manzara ortada.En son Ramazanda kızılırmaktaydım.şimdiki halini bilmiyorum.ama görüntüler yinede iyi hali ben daha kötüsünüde gördüm.karşıdan karşıya atladığım olmuştu.o zamanlar kayserideki baraj için su tutuyorlardı.Hayırlısı olsun.Haftaya o tarafa gideceğim.Alibeyli tarafına.
Bul
arkadaşlar bu belediyeleri mahkeme verip hakkını arayacak merci yokmu
Bul
Herkez bu rezilliği görüyor ama durum aynı.O balıkların hakkını nasıl verecekler çok merak ediyorum.
Bul
ikinci resme bakmakla benim midem bulandi,baliklar nabsin?
Bul
valla aynı sorun bizim burada,yeşilırmaktada yaşanıyor.
Bir zamanlar gürül gürül akan ırmağın şimdi dibi görünüyor.
Elektrik üretimi için suyu diğer koldan,yani niksar tarafına veriyorlar.
Zamanında ırmakta yakaladığımız 1,5 - 2 kg.lık bekirleri sazanları unutalı çok oldu.
Bul
işte buradan karşıdan karşıya geçilmişdi o hafta eşkiya hunter,le beraber bir hafta sonu geçirmiştik.ırmağın hali buydu şimdide değişen bişi yok. bide ankaraya su getireceğiz diyorlarki vay ırmağın haline.
Bul
insanoğlu yine olayı bitirmiş,ırmağınıza sahip çıkın arkadaşlar,gerekirse imza filan toplayın...bizde imza konusunda destek verebiliriz böyle bir form oluşturulabilirse...saygılar
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  buda kızılırmağın kayabalığı Kamil ILIPINAR 12 2,738 02-10-2007, 12:04
Son Yorum: mbilgili
  yayının hali Kamil ILIPINAR 26 5,653 04-04-2007, 09:04
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  gece balıkçısının sabahki hali. tahsinmersin 13 3,237 10-12-2006, 11:42
Son Yorum: ANTALYALI07
  buda baligin son hali HakoAVUSTURALYA 11 2,638 26-11-2006, 00:03
Son Yorum: kartallı

Hızlı Menü: