Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Avcılar - Silivri arası kıyıdan çapari
Merhabalar ben Avcılar - Silivri arası kıyıdan çapariyle istavrit tutabileceğim yerler arıyorum. Bilgi verirseniz sevinirim.
Bul
şu ara o bölgede çok zor anca gece silikonla tek tek yada çapari güneşin batmasıyla yarım saat
birde şu ara ay var bir kaç gün sonra balık dağınık şu ara
Bul
Bence avcılar - kucukcekmece arasında sahılde pıknık alanı var.Restorantlar falan.Ordakı kayalıklardan denersen ıyı ıstavrıt alırsın. ya da avcılar lımandakı kayalıklardan aksam uzerı sansını denemekte fayda var.
Bul
Dün akşam Avcılar sahil şeridi boyunca çapari ile istavrit denenmiş olup.Bir tane bile alınamadan eve geri dönülmüştür.İstavrit kıyılama yerine bu ara açıkta durmakta.Bilgilerinize.Saygılar.
Bul
çatalca 84 yazdı:Dün akşam Avcılar sahil şeridi boyunca çapari ile istavrit denenmiş olup.Bir tane bile alınamadan eve geri dönülmüştür.İstavrit kıyılama yerine bu ara açıkta durmakta.Bilgilerinize.Saygılar.

Murat abi Liman taraflarında hala isparı devam etmekte fakat aksam uzerı ıstavrıt cıkabılecegını dusunuyorum.Benım dedıgım restorantların oldugu tarafta ıyı ıstavrıt cıkıyomus dıye duydum.Tutulan balıkları da gordum.
Bul
Ben dün akşam saat 17:30 da liman dalgakırandaydım.Sadece ispariye atmaktaydı insanlar.Çapari açıp istavrite atan birtek ben vardım.Yanlız açıkta yaklaşık 30 tane irili ufaklı tekne vardı.İstavrit çektiklerini gördüm.Biraz da yeni yapılacak parkın oradaki kayalıklardan denedim konser alanının arka tarafından.Fakat o taraftanda bişey çıkmadı.Belki dediğin yerde istavrit vardır ruşen.Bilgilerinize.Saygılar.
Bul
Bilgi için çok teşekkürler. Avcılar'da sandal vs. kirlanıyor mu? Bilginiz var mı?
Bir de Güzelce'de bir liman olduğunu ve ordan balık tutulduğunu duymuştum eskiden. Hiç denedinizmi ordan?
Bul
roka yazdı:Bilgi için çok teşekkürler. Avcılar'da sandal vs. kirlanıyor mu? Bilginiz var mı?
Bir de Güzelce'de bir liman olduğunu ve ordan balık tutulduğunu duymuştum eskiden. Hiç denedinizmi ordan?
Orası benim ve arkadaşlarımın yazlık mekanıydı ama artık marina olduğundan giriş yasak
Bul
çatalca 84 yazdı:Ben dün akşam saat 17:30 da liman dalgakırandaydım.Sadece ispariye atmaktaydı insanlar.Çapari açıp istavrite atan birtek ben vardım.Yanlız açıkta yaklaşık 30 tane irili ufaklı tekne vardı.İstavrit çektiklerini gördüm.Biraz da yeni yapılacak parkın oradaki kayalıklardan denedim konser alanının arka tarafından.Fakat o taraftanda bişey çıkmadı.Belki dediğin yerde istavrit vardır ruşen.Bilgilerinize.Saygılar.

Motorlu ya da motorsuz sandal kiralamak mümkün mü Güzelce'de? Madem kıyıda yokmuş açıkta deneyelim biz de 71
Bul
Tam ayrıntılı bilgi edinebilmek için kalktık Güzelce'den Beylikdüzü'ne kadar sahilleri gezdik. Buralarda kıyıdan pek bir şey tutulamadığı malum, tekne şart. Ona da bir bakalım dedik. (Hava kötüydü kiralamadık bir şey.)

Güzelce: Valla ordan tutulan balığı yersek Güzelce zehirlenirmişiz gibi geldi bize arkadaşlar. Bu kadar pis bir deniz olamaz. Açıklarını bilemiyorum ama ne kadar farklı olabilir? Sandal kiralanabiliyor.

Büyükçekmece: Burada kiralama olayı daha kolay gibi. kıyıda kefaller geziyordu 4-5 kişi de bir şeyler tutmaya çalışıyordu, bol bol yosun tuttular ama biraz açıkta iyi istavrit varmış. Rüzgar olmasa biz de deneyecektik.

Gürpınar: Çok şirin bir minnacık limanı var. Yalnız tekneler bir derneğin üyelerine ait ve kiralayan yok. Deniz yine kıyıdan istavrit tutmak isteyenler için uygun değil.

Beylikdüzü: Bir tane kumsal var, belki kıyıdan kanalizasyon kokulu kefal tutulabilir Smile Yalnız o kadar güzel bir kumsal ki insan "amma milletiz nasıl mahfettik bu Marmara'yı" diye hayıflanıyor.

Kısacası Büyükçekmece ve cesaretiniz varsa, benim bünyem ağır metallere ve bakterilere dirençli diyorsanız Güzelce iyi görünüyor sandalla açılıp balık tutmak için. Smile
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Avcilar balik turu Poynaz 9 1,563 22-04-2015, 22:33
Son Yorum: YaKaMoZ
  kıyıdan rapala uzağa atış albatros41 23 10,603 11-01-2013, 11:29
Son Yorum: SpinAvcısı
  İstanbul - yenikapı-bakırköy arası LEVREK ring 9 2,585 03-11-2012, 00:06
Son Yorum: ring
  Kuşadası kıyıdan balık avı Cihan Deniz 21 3,990 02-07-2012, 10:35
Son Yorum: yycolak
  Yalova - Armutlu arası at çek yeri FuRkAn * 6 2,735 12-04-2010, 16:57
Son Yorum: bucalıfikret
  Çapari İçin yardımcı olurmusunuz RastGele 15 3,252 15-02-2010, 12:31
Son Yorum: RastGele
  büyükçekmece silivri hattı meliksah 10 3,089 02-06-2009, 10:17
Son Yorum: meliksah
  kıyıdan kaşık ya da rapala atmak aynı zamanda çapari için kamış önerisi alperturk 20 6,061 29-04-2008, 23:19
Son Yorum: alperturk
  karadenizde kıyıdan nasıl balık tutulur. GÖKSEN 22 8,298 31-07-2007, 14:35
Son Yorum: H.A.R.U.N

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi