Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3.İST ORGANİZASYONU RESİMLERİ
arkadaşlar nefisssss    lezzizzzz  harika  bir gece  geçirdik  hele  levrekçinin  yapmış olduğu  balık  enfesti   aslında  söyleyecek  kelime  bulamıyorum  emeği geçen  tüm arkadaşlarımı  tebrik  ederim   yavaş yavaş  resimler  geldiğin de  sizlerde  göreceksiniz
yaw bütün eşim dostum bir arada bir ben yokum.
()&/(&%(&)()/?=(U+%!'^++%%/&%/)/()=()=%%'!^'+!'^+%&+/

ağlamak istiyorum
Bul
evet güzel geçmiş belli tebrikler emeği geçen herkesten ALLAH razı olsun
Bul
çok güzel olmuş Allah muhabbetinizi arttırsın.....
Bul
abi sizler harikasınız yav işte böyle olmalı dostluk arkadaşlık balık bahane muhabbet şahane keşke gelebilseydik orada olanların yüzelrinden gerçekten anlaşılıyor nekadar mutlu olduklar
Bul
gelen gelemeyen tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum gerçekten ben iddia ediyorum organizasyonların arasındaki bence en güzeli oldu.
bol bol istavrit tutuldu birkaçtane gelincik iskorpit tutuldu yarım gelen istavritler ve 1 tane alınan lüferden sonra herkes lüfer çalışmalarına başladı ama ne yazıkki bizden lüfer alan olamadı.
mangalıyla bugulamasıyla yemesi içmesi sazı sözü herşeyiyle güzel bir gece geçirdik.
bol bol resim çekildi dün gece ayrıldıgımız için resimler bugün gelmeye başlayacaktır ayrıca sazlı sözlü videolarıda bende merakla bekliyorum.
organizasyonlar için bazı kararlar aldık
istanbul için:
1-günlük organizasyon olacaksa anadolu tarafından çok gelen oldugu için o tarafta yapılacak.
2-mümkün oldugunca pazar günü tam güne ayarlanacak.
3-ailece toplanacagız.
3-ilk fırsatta gecelemeli bir organizasyon yapılacak
dün gece mehmet ali abinin ailesi ayrıca renk kattıkları için ayrıca teşekkür ediyorum.
en son saat gece 1 i geçiyordu erol abi,harun,ozan lüfere çalışıyorlardı harun her türlü rapala silikon türü şeylerle çalıştı ben kaşık rapala mantarlı takım denedim bişey vurmadı onlardanda ayrıca haberleri bekliyoruz.
bu arada yeni üyemiz istavrit de oradaydı onunda kıyı balıkçılıgında iyi oldgunu gördük aramızda olmandan mutluyuz teşekkürler ve her organizasyona bekliyoruz.
herkese teşekkürler
Bul
ben bile oradaydım hanım yokken son özgürlük gecemi değerlendireyim dedim Bobo

ben oradayken suya iade olan bir iskorpit yakalanmıştı

daha sonra telefonla nihatı arayıp sordum durum nasıl diye sırtı kara yakalamışlardır belki diye umut ediyordum

bir kaç iskorpit ve gelincikten başka bişey yok dedi

nihatın balığıda gerçeten enfesti ama yediğim o iki istavritin tadı şu ana kadar yediğim hiç bir balıkta yoktu

sanırım balığı sudan çekerken balıkta oradaki muhebbetide çekmiş içine ki böyle lezzetli olmuş

arkadaşlar sizlerle tanışmak gerçekten güzeldi

daha uzun kalmak isterdim ama bizim hanımı almaya gittim otogardan yoksa sabahlardım da

hepinize teşekkürler
Bul
nihat ellerine sağlık balık harikaydı güzel bir gece oldu bundan sonra herkesi bekleriz.ahmet arkadaşımız köprü trafiğine takılıp geri döndü zannediyorum üzülme ahmetciğim yakında yine toplanırız.herkese rast gelsin sayın balıkçımı kutluyorum keyfine diyecek yoktu devamını diliyorum inşallah her zaman öyle olur.
Bul
oooff offf ya akşam trafikte kafayı yedim ben gelemedim hanım bizar zahatsızlandı yolda malum yolcumuz var malesef ben 2, köprüden dönmek zorunda kaldım dönüş yaptığımda saat 10,30 du gerisini siz düşünün aklım sizde kaldı kusura bakmayın arkadaşlar m.ali abi valla sana karşı mahçubum ,
Bul
her şeyiyle güzel bir geceydi . tabi biz harun ozan ben ve oğlum sabahladık .kolyos sevdasına ve sabah lüferi olur sevdasına ama ne lüfer ne kolyos yoktu istavrit ona keza çok azdı sıkıldık ve ayrıldık evlere ee işte güzel bir organizasyon oldu yine buğlaması ,ızgarası hepsi güzeldi ayrıca bir zeytin gelmişti tadından yenmiyordu.mehmet ali abiyede teşekkürler misafirleri bile aldı geldi.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Türkiye 6. organizasyonu LeVrEkCi 80 3,329 10-05-2017, 15:20
Son Yorum: bucalıfikret
  14 mayıs istanbul organizasyonu LeVrEkCi 21 290 05-05-2017, 09:06
Son Yorum: yaser2sultan
  Türkiye 5. organizasyonu resim ve videoları 2016 LeVrEkCi 64 6,180 28-06-2016, 07:41
Son Yorum: tugayerdogan
  organizasyonu nerede yapalım? LeVrEkCi 126 6,377 18-02-2016, 02:30
Son Yorum: oguzcanagca
  Türkiye 4.organizasyonu gelibolu-mayıs 2015 LeVrEkCi 186 19,359 15-01-2016, 08:49
Son Yorum: yaser2sultan
  2015 Türkiye organizasyonu LeVrEkCi 1,221 112,831 10-05-2015, 20:44
Son Yorum: LeVrEkCi
  2014 erdek organizasyonu başladı erdekli 13 2,799 09-06-2014, 12:42
Son Yorum: YaKaMoZ
  2014 Erdek Turanköy Organizasyonu LeVrEkCi 613 54,700 08-06-2014, 22:35
  Türkiye organizasyonu yoklama LeVrEkCi 39 6,330 21-01-2014, 15:12
  erdek turan köyü org resimleri 1 erdekli 372 50,069 27-11-2013, 20:23
Son Yorum: HAŞİM77

Hızlı Menü: