Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
16-01-2014, 15:23
(Son Düzenleme: 20-01-2014, 15:08, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
arkadaşlar 2014 mayıs ayı 31 mayıs-1 haziran organizasyon düşünüyoruz.
organizasyon çanakkale tarafında düşünülüyor.öncelikle çok uygun pansiyon tarzı otelleri araştırıyoruz,1 odada 3-4 kişi kalacak şekilde yerler var ve fiyatları gecelik olarak çok uyguna geliyor.
konuyu açmamın sebebi öncelikle katılımın ne kadar olacağını tespit etmeye çalışmaktır.sayıyı az çok belirlersek ona göre otellerle konuşabileceğiz.
yeri belirlediğimiz zaman otel ödemelerini önceden toplayıp yeri ayırtacağız.tahmini 2 gece otel yeme içme vs ler 80-150 tl arası olacak gibi görünüyor.
böyle bir organizasyona kimler gelebilecekse isim yazdırırsa ona göre organizasyon yapalım yapmayalım kararını vereceğiz.
not:lütfen kesin katılmak isteyenler isim yazdırsın,yer ayırttıgımız zaman sonradan katılım olursa otelle konuşup ekleme yapmaya çalışırız yapamazsak ogünki fiyatlarla kendisi gelir.isim listesi belli olunca net fiyat vereceğiz.
not:isteyen sadece cumartesi gecesi isteyen cuma cumartesi gecesi katılabilir.daha fazla kalmak isteyenler olursa yani daha önceden gidecek veya geç dönecekler için otelle konuşuruz.ayrıca o bölgede tanıdık yerler olan varsa lütfen bize bildirsin.
--------------------------------------
1-Levrekci
2-Mavruşgil
3-Murki
4-Tedirgin Sazan
5-Basri abi
6-Nizam
7-Atilla
8-Bucalıfikret
9-Denis17
10-Balık and ozan
11-jaaaccckkk
12-jaaaccckkk arkadaşı
13-Haşim77
14-Rusan
15-Babuç
16-Avcı hakan
Yorumları: 4,028
Konuları: 157
Ben, Basri abi, Nizam ve Atilla olmak üzere 4 kişiyiz. Kesin geliriz demeyim, aksilik olmadığı sürece oradayız. Ancak benim öncelikli tercihim her hangi bir alana çadır kurmak, çadırkent oluşturmak. böyle olursa çok memnun olurum. Aaaa olmaz otelde kalacağız derseniz onada karşı değilim ama çadır kadar zevk alabileceğimi zannetmiyorum. her halükarda 4 kişi yazabilirsiniz. bu arada amcaoğlu bu org.'a sevindim. bize lazımdı. ![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
amcaoğlu çadırda olur yeri belirlemeye çalışıyoruz saga sola mail attık hem balık tutabileceğimiz hemde ortam rahat olsun diye bakıyoruz,hem otel hem çadır yeri olsa aslında en iyisi.araştırmaya devam ediyoruz.sizsiz olmaz zaten amcaoğlu
Yorumları: 4
Konuları: 0
16-01-2014, 16:17
(Son Düzenleme: 16-01-2014, 16:21, Düzenleyen: LeVrEkCi.)
Selamlar. Sanırım tarihlerde bir sıkıntı var. Zira cumartesinden bahsetmişsiniz ancak 28 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor.
Bir de, Çanakkale'de hangi bölgeler düşünülüyor acaba?
jaaaccckkk yazdı:Selamlar. Sanırım tarihlerde bir sıkıntı var. Zira cumartesinden bahsetmişsiniz ancak 28 Mayıs Çarşamba gününe denk geliyor.
Bir de, Çanakkale'de hangi bölgeler düşünülüyor acaba?
evet haklısınız yanlış bakmışım düzeltiyorum,bölge olarak güneyli tavsiye edildi ama tavsiyelere açığız.teşekkürler.
Yorumları: 9
İsmim Deniz Mandacı,
Aslen Çanakkaleliyim. Bölgeyi çok iyi biliyorum. Mera konusunda ve kalınacak yer konusunda sizlere yardımcı olmak isterim. Ancak 28 Mayıs 2014 Çarşamba gününe denk gelmekte. 30mayıs-1haziran tarihlerinde organizasyonu gerçekleştirsek katılım daha çok olur. Malum özel bir şirkette çalışıyorum. Hafta içi izin almam çok zor ![Mahcup Mahcup](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/mahcup.gif) . Şimdi eğer boğazda bir organizasyon düzenleyeceksek, kalınacak yerler çok var. Sedülbahir, Saroz körfezi kabatepe, küçük kemikli, büyük kemikli, ece limanı, çam burnu, ağa deresi, soğanlı dere çok işlek meralar kesinlikle büyük balık da tutarız. Ayrıca Bozcaada'yı tavsiye ederim hem balık bol hemde daha sezon açılmadığı için konaklama ve giderler çok uygun olur. Ada da teknesi olan tanıdık balıkçı dostlarım da var. Adayı da iyi bilirim meraları, hem oltacı hem de zıpkıncı dalışçı olduğum için.
Ben kesinlikle gelirim.
İletişimde kalalım, sizden geri dönüş haber bekliyorum. Rastgele
Saygılarımla
Deniz Mandacı
05416041295, deniz.mandaci17@gmail.com
Denis17 yazdı:İsmim Deniz Mandacı,
Aslen Çanakkaleliyim. Bölgeyi çok iyi biliyorum. Mera konusunda ve kalınacak yer konusunda sizlere yardımcı olmak isterim. Ancak 28 Mayıs 2014 Çarşamba gününe denk gelmekte. 30mayıs-1haziran tarihlerinde organizasyonu gerçekleştirsek katılım daha çok olur. Malum özel bir şirkette çalışıyorum. Hafta içi izin almam çok zor . Şimdi eğer boğazda bir organizasyon düzenleyeceksek, kalınacak yerler çok var. Sedülbahir, Saroz körfezi kabatepe, küçük kemikli, büyük kemikli, ece limanı, çam burnu, ağa deresi, soğanlı dere çok işlek meralar kesinlikle büyük balık da tutarız. Ayrıca Bozcaada'yı tavsiye ederim hem balık bol hemde daha sezon açılmadığı için konaklama ve giderler çok uygun olur. Ada da teknesi olan tanıdık balıkçı dostlarım da var. Adayı da iyi bilirim meraları, hem oltacı hem de zıpkıncı dalışçı olduğum için.
Ben kesinlikle gelirim.
İletişimde kalalım, sizden geri dönüş haber bekliyorum. Rastgele
Saygılarımla
Deniz Mandacı
05416041295, deniz.mandaci17@gmail.com deniz tarihi yanlış yazmışım düzelttiim dediğin tarihleri yazdım.yer konusunda yardımını isteriz çokda iyi olur.kabatepe liman içinde çadırlı organizasyon yaptık kapatepeden ileriye doğru gidip sahilde güzelde balık tuttuk.kapatepede çadır kurmaya yer bulsak herkes orayı tercih edecektir.zamanında oradan bir komutanla iletişim kurduk çadır yeri pek yoktur demişti.kabatepe çeresinde çadır veya pansiyon bulsak en iyisi orası olacaktır.ilgine teşekkürler.
Yorumları: 4
Tekrar selamlar. Ben balık avı konusunda acemiyim, henüz bir yılımı doldurmadım. Ancak Çanakkale'de yaşıyorum ve Seddülbahir hakkında hep olumlu yorumlar duyuyorum. Sanırım orada kamp için uygun yerler de var. Hatta bir tanesi ile bir ihtimal iletişime de geçebilirim.
Fakat tekrar belirteyim, avlak konusunda deneyimsizim. O bölgeyi bilen birilerinden fikir alınması şart olur.
jaaaccckkk yazdı:Tekrar selamlar. Ben balık avı konusunda acemiyim, henüz bir yılımı doldurmadım. Ancak Çanakkale'de yaşıyorum ve Seddülbahir hakkında hep olumlu yorumlar duyuyorum. Sanırım orada kamp için uygun yerler de var. Hatta bir tanesi ile bir ihtimal iletişime de geçebilirim.
Fakat tekrar belirteyim, avlak konusunda deneyimsizim. O bölgeyi bilen birilerinden fikir alınması şart olur.
iletişime geçip varsa internet sitesi vs bilgileri paylaşırsanız memnun olurum.teşekkürler.
|