Yorumları: 112
Konuları: 16
Herkese merhabalar. Geçenlerde bir arkadaş yemleme için kuzu yemi tavsiye etti. Eğer aranızda kullanan varsa birz bilgi vermesi memkünmü. Bunu söyleyen arkadaş çok iddaalı konuştu.Bende en kısa zamanda deneyeceğim.
Saygılar
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
anladığım kadarı ile tatlı suda avlanıyorsunuz.sazan avından bahsediyorsunuz galiba.''küspe ''dedikleri ;evet kuzu yemidir.yemlemede ve sazan için hazırladığınız hamurun içine katarsanız faydası oluyor.
Yorumları: 26
Konuları: 4
küspe ayçiçeği veya mısır karışımından olur ve oltanın ucunda iğnelerle beraber olur. kuzu yemi ise farklıdır olta atılan yeri yemlemek için kullanılır. ama iyi randıman verip vermeyeceği bulunduğunuz yere göre değişir. saygılar
Yorumları: 2,421
Konuları: 42
balığın alıştığı bir yemse,yani orada avlananların kullandığı bir yemse verimli olabilir
Yorumları: 112
Konuları: 16
Ege yazdı:balığın alıştığı bir yemse,yani orada avlananların kullandığı bir yemse verimli olabilir
Bu yörede pek kullanıldığını sanmıyorum. Ama bundan bahseden arkadaş çok iddalı konuştu. Araştırdım bu mevsimde kolay kolay bulamazssın dediler. Bakıyorum. Eğer bulabilirsem ilk fırsatta deneyeceğim. Sizlerede bilgi veririm.