Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
YARDIM..
ben silivride balık tutyorum...orada bu hfta sonu sezonu asçtım geçen prdnSmileorada istavrit,ispari,karagöz,tecrübeliysen lüfer ve levrek yakalanıyor zarganada yeni yeni başladı ama bol....abiler bna yemlimi nasıl olta önerirsiniz birde bnim güzel bir olta war..yeni bir alsam mı?birde bir araştırrsanız silivride nasıl neyle nerde balık çok sağa olun!Gulumse
Bul
Toros öncelikle yazını yazdıktan sonra tekrar bir kontrol et öyle gönder kelimeler karma karışık forumu takip eder veya arama yaparsan her gün bir dünyabilgi geliyor ülkenin her yerinden bilgi yağıyor taaa Avusturalyadan bile
Bul
toros94 yazdı:ben silivride balık tutyorum...orada bu hfta sonu sezonu asçtım geçen prdnSmileorada istavrit,ispari,karagöz,tecrübeliysen lüfer ve levrek yakalanıyor zarganada yeni yeni başladı ama bol....abiler bna yemlimi nasıl olta önerirsiniz birde bnim güzel bir olta war..yeni bir alsam mı?birde bir araştırrsanız silivride nasıl neyle nerde balık çok sağa olun!Gulumse

istavrit için simli çapari;ispari,karagöz için 3köstekli dip takımı; lüfer,sarıkanat,çinekop için mantarlı dip takımı kullanılır. siteyi gez bu takımlarla ilgili bilgi bulursun bulamaszan yaz anlatalım.
Bul
ben bişi anlamadım iki sefer okudum sadece nasıl bi olta kullanayım .onu anladım
Bul
çok ssağa ol ibrahim abi
Bul
bu ara şu gladius güzel oyunmuş:=)
Bul
çok özür dilerim!!
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yardim rapala_59 10 864 24-09-2016, 09:26
Son Yorum: rapala_59

Hızlı Menü: