Yorumları: 12
Konuları: 2
Güneyli köyünde yazlığımız var kendim şahsen tekirdağ da yaşıyporum.. bu pazar günü daha doğrusu cumartesi gecesi oraya gidip avlanmak istiyorum normalde spin yapıyorum ama lüfer bizim buralara daha tam dönmediği için bu hafta sonu yemlide avlanabilirim.. SİZ DEĞERLİ USTALARIM ' DAN orada ne balığı tutabilirim nasıl bir yem ve takım kullanmam gerekli yardım istiyorum..
Yorumları: 20,389
Konuları: 290
rasgelsin.birde isim olaydı...
Yorumları: 16,711
Konuları: 238
rapala_59 yazdı:Güneyli köyünde yazlığımız var kendim şahsen tekirdağ da yaşıyporum.. bu pazar günü daha doğrusu cumartesi gecesi oraya gidip avlanmak istiyorum normalde spin yapıyorum ama lüfer bizim buralara daha tam dönmediği için bu hafta sonu yemlide avlanabilirim.. SİZ DEĞERLİ USTALARIM ' DAN orada ne balığı tutabilirim nasıl bir yem ve takım kullanmam gerekli yardım istiyorum..
selam ailemize hoşgeldiniz kontrol panelinizdeki bilgileri girerseniz iyi olur bizim levrekci ( nihat ) arkadaşımız bu konuda sana kesin bilgi verebilir birazdan konuyu görür rast gele bol balıklı raporlarını bekliyoruz.
Abim ben nisan ayından beri üyeyim ama profil bilgilerini güncellemeyi unutmuşum kusura bakmayın nihat abim ve diğer ustalarımın bilgileri benim için çok önemli burada birbirinden değerli tecrübeli ustalarımız var herkese bol bereketli avlar nasip olur inşallah.. Saygılar.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
gökhan merhaba,
güneyli taraflarında bu ara en iyi av olarak levrek,sinarit ve lüfer tutabilirsin.bu balıkların ortak av şekillerinden biri spin ile atçek avıdır.sıkılmadan azimle uzun saatler at çek yaparak balığı buldunmu üst üste gelir.tekirdağa en yakın olarak nato limanı güzel balık çıkarıyor bu aralar ama oraya gitmek zor olay.baya bir yürüyorsun.güneyli harika meradır atçek ile balık alacağını düşünüyorum.rastgele.
Nihat Abim natoya genelde gidiyoruz bazen arkadaşlarla ama bu zamanlarda balık yaptığını bilmiyordum ben tekirdağ dan neresi olursa olsun güneylide yazlığımız var zaten amaç iyi güzel bi av yapmak mesafe çokta önemli değil güneyli köyünün içindeki marina dan avlanırım muhtemelen başka yer bilmiyorum çünkü.. bilgileriniz için hepinize çok teşekkür ederim herkese rsat gele
nato limanından yemli mantarlı takımla lüfer alıyorlarmış,bende oraya yakın sayılırım ama tekneyle uzak kalıyorum,bizim orada lüfer olduguna göre oradada kesin vardır.
Nihat Abim ben pazar sabahı yani daha doğrusu sabaha karşı saat 4 gibi gitmeyi düşünüyorum ama orada ben genelde spin yaptığım için kaşık veya rapala atıyorum.. geçen gün yazlığa gittim günübirlik hazır oraya kadar gitmişken de geliboluya inip kendime 1 adet GES aldım ne olur ne olmaz çantamda bulunsun dedim.. ama yemli olacağını düşünmemiştim hiç açıkçası.. mantarlı takımda olabilir dediğin gibi abi yem olarak istavrit sardalya yada zargana kullanabilrim diye düşünüyorum.. Saygılar..
yem taze olsun hepsi olur,istavrit,zargana,hamsi,sardalya,izmarit.yeterki taze olsun.
Yorumları: 523
Konuları: 1
gökhan kardeşim aramıza hoş gelmişsiniz