Yorumları: 112
Konuları: 16
Herkese Yozgattan selamlar. Bir yıldır dört gözle sezonun açılmasını bekledik, nihayetinde açıldı.H.Bekir isminde bir arkadaşla, arkadaşın oğlunuda alarak bu hafta sonu yatılı olarak Yozgat esenli (gelingüllü ) göletine büyük bir çoşkuyla gittik. Lakin aksilikler başladı. Öncelikle baraj suyu azaldığı için çamuru farkedemedik arabayı çamura sapladık.Kendi imkanlarımızla aracı çıkartmaya uğraştık ama beceremedik. Yakınlardaki bir köyde telefonla araç çağırdık. Sonunda kurtardık ama tam 2 saat kaybımız oldu. Neyse buna şükür dedik. Kendimize yer seçtik ve rastgele diyerek oltalarımızı akşam saat 9 gibi attık. Biz yemekle falan yiyelim derken saat akşam 10 oldu. Ama bizim oltalarda tık yok. Ben genelde mısır kullanırım. Neyse gene beklemeye başladık. Bu bekleme ile sabahı ettik. Hala tık yok. Bundada vardır bir hikmet dedik. Bizim dışımızda iki grup daha geldi. Yozgattan arkadaşlar. Grubun biri yaklaşık 1,5 kg lık bir sazan tuttu. İkinci grup ise geldikten sonra bir saat içinde 3 adet yaklaşık1,5-2 kg lık sazan tuttular. Eeee ne yapalım yer değiştirelim dedik. Yer değiştirdik. Ama ne hikmetse balık gelmedi. Yani bize gelmedi. Diğer grup öğleye kadar 7 adet balık aldı ve gittiler. Bizi sorarsanız akşama kadar sadece bir balık ve kaçan 3 adet sazan. Kısmet dedik ama balık tutamadık onamı yanarsın, yorgunluğamı yanarsın. siz karar verin. Ama pes etmek yok. Bu hafta sonu seçimden sonra gene esenlideyim
Saygılarımla.
Yorumları: 1,077
Konuları: 122
herzaman börek yok birazda çörek yiyelim tawww kısmetten öte birşey olmaz arkadaşım pes etmek yok devammmmm
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Kısmetten ötesi olmuyor. Vardır bunda da bir hayır. Hani 40 gün taban eti, 1 gün av eti denir ya.
Yorumları: 5,855
Konuları: 245
ibrahim hemşerim ,gelingüllü aslında çok kolay balık verir.ama şans olmayınca 1000 tanede olta atsan boş.ben 2 yıl önce dayılarım ve yiğenlerimle gelmiştim.(sorgundan)israil sazanı ve iri gümüş dışında hiç bir şey yakalayamadık.ama bu sene dayım sezonu açmış beni çağırıyor.12luk kg sazan almış.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
kısmet bu hafta olur inşallah rastgele
Elbette kısmet. Ben babadan avcıyım. Onun için kolay kolay pes etmem.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
İbrahim hiç gönlünü bozma bu işler hep böyle olmuştur ve olmaya devam edecektir. İşler aksi gitmeye başladımı sürüp gider. Sen de tam olarak bunu yaşamışsın. Bu hafta kısmet olursa iyi bir avla dönersin bizde buradan resimlerine bakarız
ALTAYLI yazdı:İbrahim hiç gönlünü bozma bu işler hep böyle olmuştur ve olmaya devam edecektir. İşler aksi gitmeye başladımı sürüp gider. Sen de tam olarak bunu yaşamışsın. Bu hafta kısmet olursa iyi bir avla dönersin bizde buradan resimlerine bakarız
Teşekkür ederim. Yok gönlümü bozmam. Allahın izniyle sizlerle güzel resimler paylaşacağım. İlginiz ve alakanızdan dolayı teşekkür ederim
Yorumları: 2,401
Konuları: 20
elbet kısmetin acılır yılma devam et pes etmek yok rastgele bol şanslar
Yorumları: 16,360
Konuları: 492
sana bundan sonraki avlarında bereketli avlar dilerim