Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
gece avlanma ile ilgili
birgölü gece avlanmaya kapatabilirlermi böyle bikanun varmı

biz balıkcıları neden zora sokuyorlar acaba
Bul
böyle bir kanun yokda, bizim memlekette kanunların açıkları çok. sirkülerin en sonunda;

"MADDE 17- (1) Bu Sirkülerde belirtilen yasak, sınırlama ve yükümlülükleri belirlemeye ve ilan etmeye Bakanlık yetkilidir.Mülki idareler, diğer Bakanlıklar ve ilgili kamu kuruluşları, özel ve tüzel kişiler bu Sirkülerde belirtilen yasakları, doğal afetler (kuraklık, sel, yangın, sağlık vb.) haricinde kaldıramazlar, bu yasaklara aykırı veya yeni yasaklama kararı alamazlar,ilan edemezler."

diyorya. oradaki "sağlık vs." ibaresini koymazsan olmaz, koyarsanda, adam sağlık nedenlerinden dedimi bitti. yani neymiş ben yaptım oldu.
Bul
Haklısın Serdar'cım. Bizim türkçenin lastikli oluşundan ; her kanunu veya kararnameleri ben yaptım oldu'ya getirmiyorlar mı ?
Bir de biz seçiyoruz bu adamları. AptalkafamAptalkafam
Bul
Hulusi abi bazı yerlerde bazı akşamlar kapata bilirler.

Negibi derseniz.Askeri yasak bölge içerisinde kalan baraj,göl,göletler zaten yasaktır.Ancak Eğitim alayları,Eğitim tugayları içerisinde olan yerler serbesttir.Tel örgü ile çevrilmemişse.Tel örgü ile çevrilmemişse geceleyin bazı durumlarda çıkarta bilirler.Acemi erlerin tatbikatlarının olduğu geceler,Acemi erlerin atışlarının olduğu geceler,Acemi erlerin gece eğitimlerinin olduğu geceler.Kanunda bu yazmıyor ama yazılı olmayan kural gibi birşey olmuş durumda bu.Maksat farklı herhangi bir yanlışlığa yaralanmaya allah korusun ölüme sebebiyet vermemek maksat.

Bunun haricinde kanunda sağlık demiyorsa sağlıktan kapatamazlar.Ben yaptım oldu diyemezler.Sen git güzel güzel avlan,kanunlar çerçevesinde.Belirtilen sınırlarda.Bırak kimi çağırırlarsa çağırsınlar kimi,getirirlerse getirsinler.Bir allahın kulu kimseye birşey diyemez burası TÜRKİYE.Saygılar
Bul
Millet vekili olsak sorunumuza keyfimize işimize gelene göre kanun çıkartırdık kamuoyu toplum salla gitsin şimdilerde olduğu gibi
Bul
ya arkadaşlar tamamda jandarmaya bunları söylüyorsun sirkülerde yazanı söylüyorsun adamlar bildiğini okuyor tersliyorlar biz nekedar kurallara uysakta birileri bunlara para mı yediriyormu acaba.yasak olduğunu söylüyorlar valla arkadaşlar bu -yasak- kelimesinden artık iğreniyorum.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  dip takımları ile ilgili bir husus; takım dipte yatıyor (mu?) haseremarket 5 1,374 02-05-2016, 16:02
Son Yorum: haseremarket
  Kamisla ilgili yardim lutfen Bahattin 10 1,766 28-08-2012, 13:03
Son Yorum: Bahattin
  istanbul için akşam balık avlanma yerleri kzltp 7 1,701 03-08-2012, 22:19
Son Yorum: yycolak
  İstanbul avlanma yeri muhammed tr 5 1,293 01-08-2012, 13:21
Son Yorum: muhammed tr
  seferihisar avlanma yerleri dincobey 19 3,111 01-11-2011, 00:12
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi