Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
güvenli net alışveriş siteleri.lütfen paylaşın..
arkadaşlar lütfen en azından alışveriş yapan veya duyan varsa msjlasın.avmarketi.com dan alışveriş yapacağım.acaba daha önce alan oldu mu? netten alışveriş yapmadım da.WinkDovs
Bul
LINEAEFFE X-FILE FD 50 MAKİNE
netten bu makineyi almaya çalıştım.50 ytl makine,10 ytl kargo,bankada 20 ytl masraf istedi.Masraf artınca bende almaktan vazgeçtim.Siz bu şekilde almayı düşünürmüsünüz.AvMarketi com'a mail attım aynısını yazdım.Şimdi posta çeki hesabı alacaklar.Banka masrafından kurtulacak alışveriş yapmak isteyenler 1,5 ytl posta çekine masraf verirlerse kargo ile çabucak 3 gün içerisinde teslim alıyorsunuz.Bende posta çeki hesabını bekliyorum.71En iyi alışveriş gözle görerek beğenerek almaktır.Sonra ahAptalkafam çekmek var.
Bul
ben yıllardır av marketi.com dan malzemelerimi alıyorum daha bugün geldi. sazan icin mısır ;istavrit icin ceşitli renkli simler ,ve sazan ve deniz balıkları icin koku vs aldım 100 ytl alışverişte kargo ücreti yok . 2 günde trabzona elime gecti malzemeler buraya göre fiatlar cok uygun ve güvenli bir firma. selamlar.
Bul
bilgiler için teşekkürler yinede bu tür sitelerde dikkat etmek lazım o sitede sorun olmaz hacklenmiş olur araya başkası girer aman her türlü önlemi alarak alışveriş yapın
Bul
evet bende hackerlardan korktum bayağı ama sonra gözümü kapatıp yaptım alışverişi dün gece.ala ala da sonradan öğrendim alba starın kk70 makinasını aldım ki fason muş.epey canım sıkıldı 2 bira yaptım üzüntüden.falcon kamış mustad misina aldım 270 mt.artık hayırlısı diyorum.
Bul
sanal limitli sanal kredi kartıda ufakda olsa bi önlem sayılabilir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  lütfen siteyi gezin LeVrEkCi 14 3,168 11-12-2010, 12:13
Son Yorum: Kamil ILIPINAR
  Lütfen bir yardım TOLGA34 19 3,344 22-10-2010, 06:36
Son Yorum: yycolak
  lütfen dikkat :) fish or die 9 2,150 20-12-2007, 21:24
Son Yorum: H.A.R.U.N
  lütfen yardım bucalıfikret 10 2,331 07-05-2007, 00:29