Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
lütfen siteyi gezin
arkadaşlar sitede o kadar güzel konular var ki inanın bi geçmişi gezseniz neler çıkacak neler,
hem rapor olarak hem konu olarak 1-2 cevapla kalmış konular var..
zaman zaman bu uyarıyı yapıyoruz ama yine gezilmiyor..ben o kadar senedir burada olmama ve hemen hemen tüm konuları bilmeme ragmen eskilere gidip bakıp okuyorum ve bu çokda zevk veriyor.boş zamanlarda lütfen eskileride karıştırın.teşekkürler.
Bul
ustam birde cevap yazmadıgın 28 konuma ne dersin onu desen GulumseSiyirdim
Bul
ustam61 yazdı:Hadiordansula,sula ki koksunHeheHehe
sen bi okuda o zaman gör levrek kokusunu Siyirdim
Bul
konuyu dağıtan kim bir bak bakiim,
hem sitede gezme akşama kadar yan gel yat hem konuyu dagıtma diye uyarıda bulun yaww ciddi yaşlanmaya başladın haaa çekeceğimz var senden nerede bu polis ben bi çağırayımda baksın senin icabına Siyirdim
Bul
Uslu durun .
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Heyy noluyor orada Siyirdim
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Şaka bir yana okunmayan atlanan çok konu oluyor maalesef.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Bazı konuların fotoları silinmiş sanki Nihatcım.Ben çok mu eskilere gittim acaba.Onun için fazla dolaşmıyorum.Ne dersin.Hi
Bul
yycolak yazdı:Bazı konuların fotoları silinmiş sanki Nihatcım.Ben çok mu eskilere gittim acaba.Onun için fazla dolaşmıyorum.Ne dersin.Hi
vbullete geçerken eski konuların resimleri silindi yalçın abi,belli tarihten önceki konular komple gitti ne yazıkki.
Bul
yycolak yazdı:Bazı konuların fotoları silinmiş sanki Nihatcım.Ben çok mu eskilere gittim acaba.Onun için fazla dolaşmıyorum.Ne dersin.Hi
bravo sana kardeş nasıl farkettin.SiyirdimBobo
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Lütfen bir yardım TOLGA34 19 3,340 22-10-2010, 06:36
Son Yorum: yycolak
  lütfen dikkat :) fish or die 9 2,149 20-12-2007, 21:24
Son Yorum: H.A.R.U.N
  güvenli net alışveriş siteleri.lütfen paylaşın.. silentfisher 5 2,130 13-05-2007, 17:34
Son Yorum: LeVrEkCi
  lütfen yardım bucalıfikret 10 2,329 07-05-2007, 00:29
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi