kaya yazdı:senin dediğin suşi herhalde arkadaşım nasıl yapıldığını öğrensekte bizde denesek bakalım nasıl oluyormuş....
yapilisi o kadar cok zor degil ,cinlilerin soya sos u var bide acili sosla karistirilip balik icine bandirilip yinir arkadasla denemistik fena degildi,ama sadece sari kanatli orkinosta denerim
bide katildigim balik turnuvasinda diger balikcilarin yakaladiginda denemistim,uzerine karabiber eklemisler ,ama o kadar fena degildi,viskiyle iyi gitmisti ama
bide burda cok yerde japonlarin susi dukkanlari vardir ,siyah kagit gibi bir seyin icine pirinc ve tam ortasina cig balik koyarlar,vede ozel sosu vardir ,biraz eksimsi tursumsu tad getirir ,benim cok hosuma gider dukkanda sattiklari
daha once taslarda balik yakalarken cinliler yakaladigi baliklari tam ortasindan keserek tasin uzerinde kuruttuklarinida gormustum ama onu hic denemedim,bunu palamutlarda yapiyorlardi