Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbulda Levrek Meraları
Kıyıdan Kamış ile İstanbuldan Levrek tutmak için nerelere gidilebilir ? Tabiki tam nokta vermenizi beklemiyorum ama ( İstinye tarafı v.b ) şeklinde yerleri belirtebilirseniz bizlerde Levrek için atışlara başlayabiliriz.

Ayrıca Mevsimi nezamandır yaklaşık olarak ?
Bul
levrek asıl mevsimi mayıs başı başlar ekime kadar gider istanbulda karadan levrek yeri hiç bilmem duymadımda ama istinyede eylülde güzel lüfer olur koyda ido nun orada kaçkardadaçay içilir güzel yerdir 30 senedir oeralarda büyüdüm bi alakanız varmı istinyeyle
Bul
bu cevabı yazdım telefonum çaldı aliço arıyor tekne ile bogazda 8-9kglik 3 adet levrek almışlar hemen dedim yarın sabah oradayız eger bi aksilik olmassa yarın levrek denicez bogazda ama karadan zor tabii levrek tutulsa bile kenara almak cok zor olur
Bul
Adamlar balığı bitirdiler siz daha denize gitceksiniz ............
Bul
Levrekci yazdı:bu cevabı yazdım telefonum çaldı aliço arıyor tekne ile bogazda 8-9kglik 3 adet levrek almışlar hemen dedim yarın sabah oradayız eger bi aksilik olmassa yarın levrek denicez bogazda ama karadan zor tabii levrek tutulsa bile kenara almak cok zor olur

İstinye ile bir alakam yok, attım sadece orayı, bu arada tutmuş kadar oldum. Bol şanslar iyi avlar dilerim.
Bul
gidemedik gidemediiikkkkkkkkkkkkkkk aynen gidemedik ben rüyamda tutmaya devam edicem levrekleri ne yazıkkii ahhh mayıs ahhh bi gelsee gecen senede bu zamanlar tırmalıyordum mayıs mayıs diye
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstavrit , Levrek,Mırmır Erkan123 9 2,301 21-01-2011, 12:53
Son Yorum: Atakan_YeniFoca
  Kıyıdan levrek için rapala ? blue_zaire 26 12,195 04-07-2009, 12:41
Son Yorum: blue_zaire
  istanbulda köpek balığı harslan1978 17 3,931 22-12-2006, 15:54
Son Yorum: LeVrEkCi
  minekop-eşkina-levrek arasındaki fark LeVrEkCi 6 3,873 02-12-2006, 23:25
Son Yorum: dent61

Hızlı Menü: