Yorumları: 239
Konuları: 58
Kıyıdan Kamış ile İstanbuldan Levrek tutmak için nerelere gidilebilir ? Tabiki tam nokta vermenizi beklemiyorum ama ( İstinye tarafı v.b ) şeklinde yerleri belirtebilirseniz bizlerde Levrek için atışlara başlayabiliriz.
Ayrıca Mevsimi nezamandır yaklaşık olarak ?
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
levrek asıl mevsimi mayıs başı başlar ekime kadar gider istanbulda karadan levrek yeri hiç bilmem duymadımda ama istinyede eylülde güzel lüfer olur koyda ido nun orada kaçkardadaçay içilir güzel yerdir 30 senedir oeralarda büyüdüm bi alakanız varmı istinyeyle
bu cevabı yazdım telefonum çaldı aliço arıyor tekne ile bogazda 8-9kglik 3 adet levrek almışlar hemen dedim yarın sabah oradayız eger bi aksilik olmassa yarın levrek denicez bogazda ama karadan zor tabii levrek tutulsa bile kenara almak cok zor olur
Yorumları: 3,383
Konuları: 301
Adamlar balığı bitirdiler siz daha denize gitceksiniz ............
Yorumları: 239
Konuları: 58
Levrekci yazdı:bu cevabı yazdım telefonum çaldı aliço arıyor tekne ile bogazda 8-9kglik 3 adet levrek almışlar hemen dedim yarın sabah oradayız eger bi aksilik olmassa yarın levrek denicez bogazda ama karadan zor tabii levrek tutulsa bile kenara almak cok zor olur
İstinye ile bir alakam yok, attım sadece orayı, bu arada tutmuş kadar oldum. Bol şanslar iyi avlar dilerim.
gidemedik gidemediiikkkkkkkkkkkkkkk aynen gidemedik ben rüyamda tutmaya devam edicem levrekleri ne yazıkkii ahhh mayıs ahhh bi gelsee gecen senede bu zamanlar tırmalıyordum mayıs mayıs diye