Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
minekop-eşkina-levrek arasındaki fark
minekop-eşkina-levrek yapı olarak benziyorlarsanırım aynı familya ama farklı balıklar
minekop
[attachment=2693]
eşkina
[attachment=2694]
levrek
[attachment=2695]
Bul
Saol nihat,güzel düşünmüşsün.Yalnız Eşkinalar biraz aydınlatılsa iyi olur,çok karanlık çıkmış.Murat ayarlar onu her halde.Selamlar...
Bul
nihat abi balıkları çok güzel yan yana getirmişsin ah bi de biz getirsek
Bul
bn minekop balığı yakından hiç görmedim..eşkinayla minekop çok benziyorlar resimden gördüğüm kadarıyla..levrek biraz daha uzun yuvarlak hatlara sahip..diğerleri yassı ...doktor söz verdi minekop tutturacak bana..Allah nasip ederse....paylaşım için teşekkürler...saygılar..rastgele..
Bul
güzel paylaşım dostum balıklar karıştırılıyordu resimler sayesinde karışıklık olmaz.
Bul
Minekopu bende hiç görmedim.Belki balıkçı tezgahında görmüşümdür ama ne olduğunu bilmediğime pas geçmişimdir.
Bul
resimler icin teşekkür. üstdekiler kötek-minakop . alt resimdekilerde mavrişgil- eşkina güzel cıkmış hatta eşkinanın kambur tipliside var en güzeli onu tutmak cüktü balığı cekerken kambur tiplisinin insanın vucudundaki elektriklerde misina ile denize gidiyor=))). teşekkür resimler icin balık ayrımı güzel olmuş.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  İstavrit , Levrek,Mırmır Erkan123 9 2,301 21-01-2011, 12:53
Son Yorum: Atakan_YeniFoca
  Kıyıdan levrek için rapala ? blue_zaire 26 12,195 04-07-2009, 12:41
Son Yorum: blue_zaire
  İstanbulda Levrek Meraları mrs303 5 5,079 13-01-2007, 11:04
Son Yorum: LeVrEkCi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi