lüfere gittim.meteoroloji tahmini bu hafta sonu biraz çuvalladı.(doğu rüzgarı olmayınca lüfer olmaz hatay da).kaşığın nasibinde palamut varmış.
kaşığın arkasındaki iğneye herzaman beyaz kaz tüyü bağlarım.dibinide kırmızı öje ile boyarım.faydası oluyor.
kaşık--REMİXON MARKA
Seri Uzunluk Ağırlık Kaşık Rengi**
3028-04 11 cm 28 gr**LE022
*Reflekt yüzey kaplamalı kaşık
misina 32 tada 35 lik kullanıyorum.
KURŞUN YOK.kaşık için yapılmış karbon 3 m.lik kamış ve 32 lik misina uzağa atabiliyor.
Nasip bu nerede olsa arar bulur.Palamutta tam palamutmuş ama he.Paylaşım için teşekkür ederim.Ayrıca kıyıdan çıkması ilginç bir koya benziyor etraf ama bilmiyorum.Koydamı avlanıyorsun yoksa
dostum güzel avcılık yapmışsın maşallah.
avlandığın yerde süper doğrusu palamut ve lüfer oraya yemlenmeye geliyor sende onları topluyorsun helal olsun kaşıklada çok zevkli olmuştur doğrusu.
Avcı Altan yazdı:Nasip bu nerede olsa arar bulur.Palamutta tam palamutmuş ama he.Paylaşım için teşekkür ederim.Ayrıca kıyıdan çıkması ilginç bir koya benziyor etraf ama bilmiyorum.Koydamı avlanıyorsun yoksa
teşekkürler dostlar.liman suru biraz açıklara gidiyor.o uçta oturup muhabbet ederiz.elimizde kaşık veya rapala.ne zaman küçük balıklar hoplamaya başladı, hemen küçük balık sürüsünün arasına kaşığı at çek yaparız.satt-15:30 civarı.hava kötü biraz.fazla akıntı olmaz normalde.