bir levregin denizden masaya hikayesi levrekciden gercek hayattan alıntıdır
) (hiçbiryerde benzeri taklidi asla yoktur sadece ve sadece buraya özel bir tariftir tamamen bana aittir afiyet olsun
1.resim levrek tutmaya giderken
2.olta atmış levregi heyecanla beklerken
3.uzun bekleyiş sonucu levregi tuttmuş tekneye yorarak yaklaştırmış bitirici hamleyi yapmak üzereyken
4.levregi kepçeye almışken
5.levregin siteye yollamak üzere resmi
]
6.levregi tuttuktan iki üç ay sonra ki buzluktan pişirilmek üzere çıkartılmış hali
7.levrek bugulama malzemeleri tereyag rendelenmiş domates mantar karabiber kırmızı pul biber tuz sogan sarmısak krema (resime koymayı unuttugum kaşar peyniri ve defne yaprağı
8.levregin temizlenmiş parçalanmış hali (pullarıda temizledim)
9.balık kaşar hariç tüm malzemeleri sırayla tencereye koyup 1 saat iyice kaynatıyorum içine 1 bardakta su katıyorum
10.balıkları tepsiye dizdikten sonra tenceredeki malzemeyi üstüne döküp folyo ile iyice kapatıp fırına atıyorum 45 dakika fırında pişiriyorum
11.balıklar 45 dakika sonra folyoyu alıyorum balıkların üzerine kaşar peyniri koyup fırını ızgara bölümüne alıp 5 dakika daha kaşarlar kızarana kadar bekliyorum (ben bu balıkta çocuklar kaşar sevmedigi iççin bi bölümüne kaşar koymadım yarısında var ve ayrıca kırmızı biberde çocuklardan dolayı koymadım ama tavsiye ederim kırmızı biber çok yakışıyor)
AFİYET OLSUN

1.resim levrek tutmaya giderken
2.olta atmış levregi heyecanla beklerken
3.uzun bekleyiş sonucu levregi tuttmuş tekneye yorarak yaklaştırmış bitirici hamleyi yapmak üzereyken
4.levregi kepçeye almışken
5.levregin siteye yollamak üzere resmi
]
6.levregi tuttuktan iki üç ay sonra ki buzluktan pişirilmek üzere çıkartılmış hali
7.levrek bugulama malzemeleri tereyag rendelenmiş domates mantar karabiber kırmızı pul biber tuz sogan sarmısak krema (resime koymayı unuttugum kaşar peyniri ve defne yaprağı
8.levregin temizlenmiş parçalanmış hali (pullarıda temizledim)
9.balık kaşar hariç tüm malzemeleri sırayla tencereye koyup 1 saat iyice kaynatıyorum içine 1 bardakta su katıyorum
10.balıkları tepsiye dizdikten sonra tenceredeki malzemeyi üstüne döküp folyo ile iyice kapatıp fırına atıyorum 45 dakika fırında pişiriyorum
11.balıklar 45 dakika sonra folyoyu alıyorum balıkların üzerine kaşar peyniri koyup fırını ızgara bölümüne alıp 5 dakika daha kaşarlar kızarana kadar bekliyorum (ben bu balıkta çocuklar kaşar sevmedigi iççin bi bölümüne kaşar koymadım yarısında var ve ayrıca kırmızı biberde çocuklardan dolayı koymadım ama tavsiye ederim kırmızı biber çok yakışıyor)
AFİYET OLSUN